Bu basamakta bu son saniye golü ile final biletini kaybediyorsun....

Bizim başımıza gelse bidaha futbol izlemek istemem.

Herkes küçümsedi ama Totnım ve başında ki adam asla küçümsenecek gibi değiller. O rotasyonla o sakatlıklarla haftalarca lige tutunmaya çalışıp UCL de de bu noktaya geldiler. Çok büyük başarı totnım için. Ajax'da totnım da elenmeyi haketmedi ortada bir turdu. Moura'nın becerisi ve Pochettino'nun devre arası konuşması turu getirdi ikisininde heykeli dikilsin.

images

Ulan bu da olmaz ki ya ajax yerine bizim takım yeseydi o dakkada o golü spor izlemeyi bırakırdım heralde.

Poşet hocam gitme kal şu tottenhamın başında gelecek sene 150 m euro transfer bütçen hazır

Ajax Llorente değişikliğine cevap veremedi. Blind ve Schöne çok aksadı

Fatih terimin yiğeni herhalde ,2.yarı bambaska bir tottım son dk golü falan..

Herkes küçümsedi ama Totnım ve başında ki adam asla küçümsenecek gibi değiller. O rotasyonla o sakatlıklarla haftalarca lige tutunmaya çalışıp UCL de de bu noktaya geldiler. Çok büyük başarı totnım için. Ajax'da totnım da elenmeyi haketmedi ortada bir turdu. Moura'nın becerisi ve Pochettino'nun devre arası konuşması turu getirdi ikisininde heykeli dikilsin.

Arjantin Ahmet Çalik sempatik adam.

Yalniz rotasyon konusunda kadrolari pek iyi sayilmaz

Lucas Moura toplara ne vurdu be oyle, her golde topu kalecinin uzanamayacagi koseye vurdu

Valla herkes Ajaxın yerine koymuş kendini haklı olarak böyle bir tabloda biz illa ki kaybeden tarafta oluruz ama hayalde rasyonel olmak zorunda değiliz böyle bir sonla finale kalsak kendimi duvardan duvara filan vururdum herhalde şu an
ben kendimi tottenham yerine koydum. müthiş olurdu rakibi böyle kendi evinde tokatlamak. en son kadıköyde süper fimalde yapmıştık.

ajaxlılar bi daha futbol izlemez heralde. tottenhamlılar ise 1 ömür boyunca anlatacakları efsane 1 anı elde ettiler. tottenham finale çıkmayı hak eden bi takımdı zaten. ajaxın mal gibi pressi dışında yaptığı bir şey yok. o da 2. yarıları çökmelerine sebep oluyor. genelde ajaxın eledikleri takımlar biraz küçümssmiş bunları. ajaxları analiz eden kaliteli bi td bunları zaten daha önce elemiş olmalıydı. neyseki ingilizler üstesinden geldi.

totnımların ayaklarına sağlık. çok kaliteli ve zevkli bir final izleyeceğiz

Geri
Üst Alt