Kadro ile hocanın kafasındakiler uyuşmuyor ya da hoca eldeki kadroya uygun yapıyı bulamıyor.
Çok belli yani hocanın o kafasındakini daha oturtmadığı bazen önemli maçlarda çok güzel hazırlıyor ama tek maçlık oluyor oyuncular uyuşmuyor ama kendisi de dediğin gibi ona uygun bir sistem bulamıyor. Yani çok uzak değil 4-1 lik trabzon maçının ilk yarısı. Porto maçı deplasman-ev oyunumuz ne bilim bazen tam istediği yapıda oluyoruz ama süreklilik 0 Bu sezon da böyle devam eder mi kestiremiyorum umarım bir yolunu bulur

Ney, bu ikisi Cagne-Mitro'dan kötü mü?

Adamlarin golcüler bunlar iste... ikisini de bizde ilk 11e yazarim.
Evet kötü, senden beklerim o ikiliyi 11e yazmanı zaten şaşırmadım. Neyseki adamların asıl forvetleri Crivelli ile Gulbrandsen zaten, bilgin sıfır ama her konuda fikrin var ne hikmetse.

Sırta reklam almak yasak değil mi Avrupa maçlarında?

Elemelerde gecen sezon kalkti zanndersem.gecen sene fbde de halley yaziyordu

images

Evet kötü, senden beklerim o ikiliyi 11e yazmanı zaten şaşırmadım. Neyseki adamların asıl forvetleri Crivelli ile Gulbrandsen zaten, bilgin sıfır ama her konuda fikrin var ne hikmetse.
Crivelli cöpün teki. Tek bacakli Robinho ve Ba bence Diagne ve yürüyen ölü Mitro'dan iyidir. Robinho'da bir kere teknik, top sürme ve top tutma var. Diagen ve Mitro ikisini toplasan bir Robinho etmez.

kadroyu da baya değiştirdi aslında

yani artık çoğu kendi oyuncusu
Yok hala sayılmaz, orta sahada sadece Seri var, her ne kadar biz sevsek de Feg onun tarzı değil. Nagatomo da keza kesinlikle ona göre bir adam değildi, biraz günü kurtarma hamleleri yaptık o yüzden bir yerden patlıyoruz hep. Stoperler ve Seri onun istediği adamlar ama gelirlerse 6 numara ve santrafoe da öyle olursa artık bahaneler azalmış olacak bu konuda.

krasnodar 2-0 yapti

yar saclarin lüle lüle

porto sana güle güle

diyebilecek miyiz acep

Yunanlılarla biz bu futbol işinden anlamıyoruz hakikaten. Adamlar o kadar kalite ayağa anca bireysel top oynayabiliyorlar. Valbuena-Guilherme'nin üçgenleri olmasa hiçbir şey üretemeyecekler. En iyi ihtimal Türkiye'de şampiyonluk potasında olacak takım kadar oynuyorlar ki ŞL 3. tur elemesinde böyle kura çekmek şans. Geçen yılın Avcı Başak'ı havada karada elerdi bunları, topu içeri atacak santraforları olsa hala da becerebilirler. İnşallah olmaz tabi.

Oly'nin sol bekini beğendim bu arada, daha 23 yaşındaymış. Sol ayaklı beke hasret kalmışız.

3 koca devre oynayip olympiakos'a gol atamamak rezillik ya. cluj bile deplasmanda gol atti. krasnodar 2 tane yasladi porto'ya.

bu akbil haric herkes en kötü 1 gol buluyor.

Geri
Üst Alt