Yok hala sayılmaz, orta sahada sadece Seri var, her ne kadar biz sevsek de Feg onun tarzı değil. Nagatomo da keza kesinlikle ona göre bir adam değildi, biraz günü kurtarma hamleleri yaptık o yüzden bir yerden patlıyoruz hep. Stoperler ve Seri onun istediği adamlar ama gelirlerse 6 numara ve santrafoe da öyle olursa artık bahaneler azalmış olacak bu konuda.

feg konusu ciddi sıkıntı aslında

takımın komplesini ona göre değiştirmeyi gerektiren bir adam

Crivelli cöpün teki. Tek bacakli Robinho ve Ba bence Diagne ve yürüyen ölü Mitro'dan iyidir. Robinho'da bir kere teknik, top sürme ve top tutma var. Diagen ve Mitro ikisini toplasan bir Robinho etmez.
Demba Ba o kadar çöpki Crivelli'den bile kötü demekki hazırlık maçlarında bile kullanmadılar, Robinho da anca yürüsün sahada top gelmeyince, onu santrafor saymıyorum zaten.

Demba Ba o kadar çöpki Crivelli'den bile kötü demekki hazırlık maçlarında bile kullanmadılar, Robinho da anca yürüsün sahada top gelmeyince, onu santrafor saymıyorum zaten.
Yav adminim sen Robinho'yu simdi gercketen bizde olsa Diagne ve Mitro yerine oynatmaz misin?

Robinho'yu Real döneminden beri taniyorum, orada forvet/kanat forvet oynuyordu, wonderkid ilan edilmisti bir zamanlar.

Başak 1 tane saplayacak sanki.

Geri
Üst Alt