⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

Çok iyi oynamamamıza rağmen iyi sonuç.2. yarıda gördük ki Fegohuli özellikle şampiyonlar liginde kanat oynayacak fizik gücü kalmamış.Emre girip Feghouli ortaya geçince nasıl etkili olduğumuzu gördük umarım diğer maçlarda da böyle çıkarız sahaya.Puanla başlamak iyidir.Kendi sahamızda 2 maç oynayacaz çok üst düzey takımlarla araya şansa 1 galibiyet sıkıştırsak çohoş olur.

club brüj bi boka yaramaz takimmis önde 3 tane süratli zenci oynuyor baska da birsey yok klasik beyinsiz sisirilmis.

arada 1-2 iyi oyuncusu cikinca hemen satan bir ekip zaten.

hücumda bu kadar hantal, bu kadar agir ve niteliksiz bir oyun planina sahip olursan atamazsin tabi

topla giden bi tane adam varsa o da sonradan oyuna giriyor genelde (bayram, mor)

kadro planlamasi yanlis. babel lüzumsuz transfer kadromuz icin.

maçtan önce açıkçası 0-0a razıydım ben fakat izleyince özellikle dakika 65-70den sonra bir ara tek kaleye döndük o ara atacağız hissiyatına kapıldım ama atamadık.Emre Mor güzel harekeketlilik kazandırdı orta sahamızdan gayet memnunum. tek sıkıntı feghouli babel gibi geldi ama onlar da çok iyi mücadele etti.feghouli klasına yakısır golü yazıyordu nerdeyse.

Mariano'nun emekliligi gelmis seri cok etkisizdi emre mor her mac oynamali ayagina her gelen top tehlike oluyor...

Takım çok temposuz oynuyor ağır cekim futbolu resmen...
Seri yerine daha dinamik biri alınmalıydı...
Nzonzi - Seri - Lemina olmuyor...

bunu söylemek hic hosuma gitmiyor fakat 2 sene öncekinin zımbacı senolun eline emreyi versek asist manyagı yaptırırdı.

Geri
Üst Alt