⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

Marcao ve luyindama gereksiz isler yapmadilar
Seri nzonzi iyiydi
Lemina hazir degil
Babel iyisin hossun ama habire kaleye vuruyon gereksiz
Muslera cok iyiydi
Takim olarak cok iyi degildik ki falcao pozisyona giremedi

Deplasmanda 1 puan sampiyonlar liginde her zaman iyidir

Krepin Diatta bizde olsa uçardık. Uzun zamandır takip ediyorum çok iyi çocuk Sarpsborgdan almışlardı

Hayretler içinde izledim tüm maçı gölge presle hataya yapmaya müsait rakibe hiç bir baskı uygulamadan maç bitirdik.

Bazı arkadaşlar fazla büyütüyor 3 tane uçurtması dışında bir numarası yok rakibin yenememek ahmaklık.

3. olduk iste yaw daha ne istiyorsunuz. Kazansak acaba ilk ikiye girer miyiz diye mal mal hayaller kuracaktık. Hem boşa hayal kudurmayacak hem de bizi 3. yapacak skoru aldik negzel.

Oyunumuz her zamanki gibi boktandi onu konuşmaya gerek yok.

Takımın en büyük problemi enerji. Paslar cılız, savunma arkasına koşan yok. Emre o konuda hepsini cebinden çıkarır. Farklı bölge oyuncuları olabilirler ama 3 er metre de oyuncu olması bizi ileriye değil geriye taşıyor. Biraz geniş alanda oynayabilsek şu oyunu rahat kszanabilecegimiz maçtı. Brugge den 6 puan çıkaramazsan gruplardan çıkma hayalimiz suya düşmüştür demektir. İnşallah ilerleyen haftalarda daha iyi oynarız. Kadro kaliteli ama bal yapmayan arı gibiyiz.

Çok iyi bir puan. Beklemiyordum bukadar iyi oyunu açıkçası. Galibiyet de alabilirdik Babel posisyonu değerlendirdi ki penaltı gibi posisyondu.

Zamanla daha iyi oluruz.

2 sene önce ş.liginde gruptan çıkan beşiktaş bu bruggeyi şu maçta en az 4lemişti.
Şapkayı önümüze almak zorundadır.
Bir hayalim var diyorsun yedekte andone gibi bir herif var sen babelin mallıklarına katlanıyorsun oraya burayı tekmeliyorsun.
Yapılanlar ve tepkiler birbirine acayip zıt. Bu maçtan alınan 1 puan beni mutlu etmedi aşırı mutsuz etti hatta. 2 senedir bir tane doğru değişiklik yaptığını hatırlamıyorum yahu niye kardeşim niye ya.
Maç öncesi al 1 puan oynama deselerdi ?

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu takımın top oynaması çok zor. Herkes kağnı gibi nerdeyse. Bu durum düzelir mi, ne zaman düzelir bilmiyorum. Bu takımı evimizde yenmeninde garantisi yokken 3 paun almalıydık. 1 puanda kötü degil ama gruptan çıkma hayali kurmasın kimse.

bu skor terimin eseridir .rahat kazanacagimiz maci onun yuzunde berabere bitirdik ,

1 puan deplasmanda ve ŞL'de oynuyorsan güzel.
Ama bu takımı tıpkı deplasmandaki porto gibi elimizden kaçırdık. 3 puan olurdu yazık oldu ama 1 puan da iyidir. Kaybeden biz değil brugge oldu. en kötü 3. olup AL'de devam edelim yola.

tabi bir de adamların net penaltısı verilmedi. burdan bakarsak 1 puan nimet, muslerada baya kurtardı diyebiliriz takımı

Gol atamıyoruz , pozisyona giremiyoruz Falcao gibi adamı bile değerlendiremiyoruz

Geri
Üst Alt