⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

Herşey yerinde heyecanımız isim isim kadro kalitemiz ama şu Naga ve Mariano nun durumları, defans tandemindeki ikilide çok saçma ve sürekli hatalar ve de takımda dinamizm eksikliği keyif kaçırıyor..
Dinamizm eksikliğini bir şekilde gideririz eminim de defans kara kara düşündürüyor.Beklentim Seri Nzonzi Lemina 3 lü orta sahası defansı oldukça rahatlatacak ve defansiz zaafımız azalacak..Fatih hocam bizden daha farkında bunlara güveniyorum aslanlara..

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

millet maç moduna girmiş, biz ofis/adliye/tapu/icra arası mekik dokuyoruz
güneş ırzımıza geçti

Yüksek ihtimalle kaybederiz bu akşam. Şanslıysak 1 puan.

kanka ne iyi gider yav.
okuldan ciktiktan sonra antremana kacacam sonra bir arkadasa gidecegim
orda yarim sise rakim var yarin tatilim acaba diyorum

Bira, cips, kuruyemis falan hazirladim ben.

Mac izlerken bira keyfi bir baska oluyor yav, yani mac izlerken daha sert seyleri icmek pek keyif vermiyor bana nedense atmosfere uygun olmuyor :D

iste defansta su deli fena degil
bir de kanatlari iyi

1:20'dekini diyorsun heralde?
3-3'lük maçta bizim defans 1 gol 2 asistle oynamış, beşiktaş adına.

Yalnız Selçuk ne top oynuyormuş yaw efsane.
Aynen o asist.

Hücumla orta saha çok yakın her hücumda 6+1 bekle 7 kişi oluyorduk ve çok iyi pas yapıyorduk hey gidi. Her maçta da stattaydım büyük keyifti.

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Nzonzi Lemina
Feghouli Belhanda Babel
Falcao

Kadronun değişeceğini sanmıyorum bu kadronun üstüne gideriz.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lemina yerine Ömer oynar bence, Lemina’nın ŞL kaldıracak bir fizik kondisyonu yok şuan.

Takım deorganize, fizik açıdan kötü ve temposuz. Ben bu maçı çok zor görüyorum, umarım berabere kalabiliriz.

İçime doğan skorlar genelde gerçekleşmez ama acayip 0-3 hissediyorum. Goller Babel Falcao Falcao

Geri
Üst Alt