⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

Beraberliği öpüp başımızın üstüne koyalım en azından kopmamış oluruz. 30 dk zor tamamlayan lemina ile başlayıp 1 oyuncu değişikliği hakkını heba etmez hıca heralde.

Bize çok ters bunlar. Genç, dinamik, önde basan ve hızlı hücum eden bi takım. İleri üçlüleri sürekli hareket halinde. Ama savunmaları arkada boşluk veriyor sık sık. Kontrollü, ayağa pas yaparak gerekirse düşük tempoyla, arkada boşluk vermeden, savunmada hata yapmalarını beklersek kazanabiliriz aslında. Kadromuz buna müsait. İleride skorer 3 oyuncu ve pas kaltesi yüksek bir ekibiz..

Brugge'un sadece bir maçını izledim bu arada ama okuduğum değerlendirmelerden anladığım bu genel olarak..
Tam gecen sene benfica macini anlattin..

4 h kadro
5 h mac baslamasi

Geçen seneki Porto deplasmanı gibi oynasak mesela bu takım her şeyi yapabilir çünkü artık forvetin de var ama şu anki oyunla 4 atıp gönderirlerse de şaşırmam.

Çok da umudum yok ama şu grubu Brugge'nin üzerinde bitirelim bu sene bana yeter.
Geçen sene şaka gibiydi ya maçların hemen hepsinde rakipten iyiydik ama maçı kooaramıyorduk, transferlerden önce umudum yoktu ama artık ümitliyim. Ümidim esas olarak Al için geçerli tabi.

Tam gecen sene benfica macini anlattin..

Hangi açıdan? Böyle oynayalım dediğim oyunu mu kastediyorsun? Benfica hızlı hücum eden dinamik bir ekip değildi o kadar, sahaya doğru yerleşip alan daralttılar biz de hiçbir şey yapamadık. Buldukları az sayıda pozisyonları da attılar. Brugge'a karşı geçen sezon Benfica'nın bize uyguladığı planı yapmalıyız bence. Bu takımın başka türlü oynaması da zor zaten yapısından dolayı..

Hangi açıdan? Böyle oynayalım dediğim oyunu mu kastediyorsun? Benfica hızlı hücum eden dinamik bir ekip değildi o kadar, sahaya doğru yerleşip alan daralttılar biz de hiçbir şey yapamadık. Buldukları az sayıda pozisyonları da attılar. Brugge'a karşı geçen sezon Benfica'nın bize uyguladığı planı yapmalıyız bence. Bu takımın başka türlü oynaması da zor zaten yapısından dolayı..
Yok rakip benfica gibi. Genc dinamik vs

Geri
Üst Alt