- 13 Ekim 2014
- 108.573
- 58.312
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aleykümselam sağ olasın Mehmetciğim sen nasılsın ? Keyfin yerindedir İnşallahSelamun aleyküm Levent abi nasılsın iyisin inşallah?
Yok rakip benfica gibi. Genc dinamik vs
İyilik sağlık abi ne olsun işte iyi sayılır, akşam çakarsak iyi olacağım.Aleykümselam sağ olasın Mehmetciğim sen nasılsın ? Keyfin yerindedir İnşallah![]()
Temennimiz ve dualarımız o yönde bir zafer alırsak demeyin keyfimizeİyilik sağlık abi ne olsun işte iyi sayılır, akşam çakarsak iyi olacağım.![]()
Eh o kadar olacak heralde Musap, Akhisar ayarında takımlar ile oynayacak halimiz yok tabiki. ŞL'deki hayvanlığın 5'de 1'i yok, en sıkıntılı takım Porto bana göre orada, sezonun ortalarından sonra iyice forma girip asılırlar Roma-United vs her zamanki gibi konsantre olamayıp çeyrek veya çeyrekten önce elenir. Ümit var olmak ile favori görmek başka bir şey yoksa ben de AL'yi domine edeceğiz vs demiyorum.AL bile hayvan gibi takimlarla dolu
Eh o kadar olacak heralde Musap, Akhisar gibi takımlar ile oynayacak halimiz yok tabiki. ŞL'deki hayvanlığın 5'de 1'i yok, en sıkıntılı takım Porto bana göre orada, sezonun ortalarından sonra iyice forma girip asılırlar Roma-United vs her zamanki gibi konsantre olamayıp çeyrek veya çeyrekten önce elenir. Ümit var olmak ile favori görmek başka bir şey yoksa ben de AL'yi domine edeceğiz vs demiyorum.
İsterse salmasın kardeşim elenmeyecek takımlar değiller, en azından şansımız olur karşılarında bir Bayern-PSG-City-Barca-Real değiller yani neticede.Abi eskidendi o artık kimse salmıyor UEFA'yı.
6222nin tekikOÇ yine bizim avrupa maçımızdan önce hocaya sallamış. Hocam lütfen şunların ağzının payını oynayacağımız oyunla verelim bundan sonra.
Kalp krizi yükleniyor... ve kanser...Nasılsınız beyler, hanımlar? Keyifler nasıl? Ne hissediyorsunuz kutunuzda bu maçla ilgili?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o değil de
Evet hazır mıyız