⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

ss.webp

Zkmsonik 8 sınıf belçika köy takimini amma abarttinız yaw. Koyup geçeceğiz relaks.

Bu maçta iyi futbol bekliyorum ben,yabancıların bizim takıma transfer olmalarının en büyük sebeplerinden biri şampiyonlar liginde kendilerini göstermek istemeleri zaten. Ciddiyetsizlik beklemiyorum. Eğer bu maçta da koşmayan ve kötü oynayan bir takım görürsek baya kötü sinyal vermiş oluruz gelecek için.

AL bile hayvan gibi takimlarla dolu
Eh o kadar olacak heralde Musap, Akhisar ayarında takımlar ile oynayacak halimiz yok tabiki. ŞL'deki hayvanlığın 5'de 1'i yok, en sıkıntılı takım Porto bana göre orada, sezonun ortalarından sonra iyice forma girip asılırlar Roma-United vs her zamanki gibi konsantre olamayıp çeyrek veya çeyrekten önce elenir. Ümit var olmak ile favori görmek başka bir şey yoksa ben de AL'yi domine edeceğiz vs demiyorum.

Eh o kadar olacak heralde Musap, Akhisar gibi takımlar ile oynayacak halimiz yok tabiki. ŞL'deki hayvanlığın 5'de 1'i yok, en sıkıntılı takım Porto bana göre orada, sezonun ortalarından sonra iyice forma girip asılırlar Roma-United vs her zamanki gibi konsantre olamayıp çeyrek veya çeyrekten önce elenir. Ümit var olmak ile favori görmek başka bir şey yoksa ben de AL'yi domine edeceğiz vs demiyorum.

Abi eskidendi o artık kimse salmıyor UEFA'yı.

kOÇ yine bizim avrupa maçımızdan önce hocaya sallamış. Hocam lütfen şunların ağzının payını oynayacağımız oyunla verelim bundan sonra.

Geri
Üst Alt