Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.572
- 29.058
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
açıkcası bu maçı alacağımızı sanmıyorum. bu sene beklentim 3.olmak.
bu geçen sezonun grafiği. takım olarak 1 yaş daha yaşlandık ve gidenlerin yerine gelenler genel olarak daha yaşlıydı
salzburg gibi yaş ortalaması 23 olan takımın neler yaptığını görünce ve ilk 4 haftada adam akıllı gol atamamızdan dolayı takıma güven hissim pek yok
Ekli dosyayı görüntüle 61367
19.55 beyin spor 1 Gs düşmanı kanalda maçımızHangi kanal verecek neden yazmadınız rengolar
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
barca manu psg seviyesinde olsak avuturuz yine kendimizi ama farkla sonuncuyuz resmenRezaled ,kimse maroton beklemiyor 108-110 en azindan olmasi lazim .
———-
Golcao!!
Bein'de sanirim. Gecen yil ilk Avrupa ve CL maclarini sifresiz vermislerdi Bein Haber'de. Yine boyle bir sey olur mu bilmem ama olsaydi her yerde fellik fellik reklami donerdi sanirim.Hangi kanal verecek neden yazmadınız rengolar
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
frekansi var mi o kanalin. uydudan cikar miBein'de sanirim. Gecen yil ilk Avrupa ve CL maclarini sifresiz vermislerdi Bein Haber'de. Yine boyle bir sey olur mu bilmem ama olsaydi her yerde fellik fellik reklami donerdi sanirim.
Azeri kanali CBC Sport sifresiz veriyormus galiba. Gecen yil ben oradan izlemistim CL maclarini. Oyleyse internetten kolayca herkes izleyebilir.
Kalp krizi yükleniyor... ve kanser...
barca manu psg seviyesinde olsak avuturuz yine kendimizi ama farkla sonuncuyuz resmen
Valla bilmiyorum renktas, denemedim. Ama internette vardir frekans bilgileri sanirim.frekansi var mi o kanalin. uydudan cikar mi

Futbolun milli marşı.o değil de
Cidden güzel zamanlardı. Sabri Ugan'da hala en iyi spikerlerden biridir gözümde renktaş.Futbolun milli marşı.
Hatırlayan var mı yıllar önce star tv de şampiyonlar ligi özel programı vardı. Cumartesi günleri saat 12-1 gibi başlıyordu Sabri Ugan sunuyordu her haftasonu heyecanla beklerdim müthiş programdı
açıkcası bu maçı alacağımızı sanmıyorum. bu sene beklentim 3.olmak.
bu geçen sezonun grafiği. takım olarak 1 yaş daha yaşlandık ve gidenlerin yerine gelenler genel olarak daha yaşlıydı
salzburg gibi yaş ortalaması 23 olan takımın neler yaptığını görünce ve ilk 4 haftada adam akıllı gol atamamızdan dolayı takıma güven hissim pek yok
Her program bitişi, aşırı derecede gaza gelip, topu kaptığım gibi mahalledeki toprak sahaya koşardım.Futbolun milli marşı.
Hatırlayan var mı yıllar önce star tv de şampiyonlar ligi özel programı vardı. Cumartesi günleri saat 12-1 gibi başlıyordu Sabri Ugan sunuyordu her haftasonu heyecanla beklerdim müthiş programdı
Hocaya yazar, kusura bakmasın.açıkcası bu maçı alacağımızı sanmıyorum. bu sene beklentim 3.olmak.