⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

1568810820999.webp

açıkcası bu maçı alacağımızı sanmıyorum. bu sene beklentim 3.olmak.

bu geçen sezonun grafiği. takım olarak 1 yaş daha yaşlandık ve gidenlerin yerine gelenler genel olarak daha yaşlıydı

salzburg gibi yaş ortalaması 23 olan takımın neler yaptığını görünce ve ilk 4 haftada adam akıllı gol atamamızdan dolayı takıma güven hissim pek yok

cl hız mesafe.jpg

bu geçen sezonun grafiği. takım olarak 1 yaş daha yaşlandık ve gidenlerin yerine gelenler genel olarak daha yaşlıydı

salzburg gibi yaş ortalaması 23 olan takımın neler yaptığını görünce ve ilk 4 haftada adam akıllı gol atamamızdan dolayı takıma güven hissim pek yok

Ekli dosyayı görüntüle 61367

Rezaled ,kimse maroton beklemiyor 108-110 en azindan olmasi lazim .

———-
Golcao!!

Hangi kanal verecek neden yazmadınız rengolar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Hangi kanal verecek neden yazmadınız rengolar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Bein'de sanirim. Gecen yil ilk Avrupa ve CL maclarini sifresiz vermislerdi Bein Haber'de. Yine boyle bir sey olur mu bilmem ama olsaydi her yerde fellik fellik reklami donerdi sanirim.

Azeri kanali CBC Sport sifresiz veriyormus galiba. Gecen yil ben oradan izlemistim CL maclarini. Oyleyse internetten kolayca herkes izleyebilir.

en korktugum adam mariano. bu macta rezil oynarsa artik kesilmesi gerekir

Bein'de sanirim. Gecen yil ilk Avrupa ve CL maclarini sifresiz vermislerdi Bein Haber'de. Yine boyle bir sey olur mu bilmem ama olsaydi her yerde fellik fellik reklami donerdi sanirim.

Azeri kanali CBC Sport sifresiz veriyormus galiba. Gecen yil ben oradan izlemistim CL maclarini. Oyleyse internetten kolayca herkes izleyebilir.
frekansi var mi o kanalin. uydudan cikar mi

Mars otuzbir tv netten oh mis kahrol çatla beyin zipor

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbolun milli marşı.

Hatırlayan var mı yıllar önce star tv de şampiyonlar ligi özel programı vardı. Cumartesi günleri saat 12-1 gibi başlıyordu Sabri Ugan sunuyordu her haftasonu heyecanla beklerdim müthiş programdı

Futbolun milli marşı.

Hatırlayan var mı yıllar önce star tv de şampiyonlar ligi özel programı vardı. Cumartesi günleri saat 12-1 gibi başlıyordu Sabri Ugan sunuyordu her haftasonu heyecanla beklerdim müthiş programdı
Cidden güzel zamanlardı. Sabri Ugan'da hala en iyi spikerlerden biridir gözümde renktaş.

Rezalet yav

Futbolun milli marşı.

Her program bitişi, aşırı derecede gaza gelip, topu kaptığım gibi mahalledeki toprak sahaya koşardım.

"Haciiiii, haciiiii, haciiiiiii" diye bağıra bağıra sahanın bir ucundan bir ucuna koşardım maç esnasında. pas mas yok. dümdüz.

Hocaya yazar, kusura bakmasın.

Geri
Üst Alt