⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

Formsuzuz rahat bi ay gerekiyo form tutmak icin. Aldigimiz oyuncular duzgun idman yemedi. Macla tempo kazanacaklar artik. Bu maci da en kotu berabere bitirmek lazim

Oynanan oyundan ben de memnun değilim.Fakat Şampiyonlar Liginde farklı bir motive olacağımızı ve tahmin edilen kötü senaryoları yaşamayacağımıza inanıyorum.

Oynanan oyundan ben de memnun değilim.Fakat Şampiyonlar Liginde farklı bir motive olacağımızı ve tahmin edilen kötü senaryoları yaşamayacağımıza inanıyorum.
psg real ile olan 4 maçıda yeniliriz

brugge'unda bu takımlarıda yeneceğini sanmıyorum(psg ile madrid gruptan çıktık diye salmazlarsa)

Herkese iyi geceler. Club Brugge’un 90 dk maç kayıtlarını ararken deplasmanda oynadığı Lask Linz maçına denk geldim ve ilk yarısını izledim yarın da kalan ikinci yarıyı izleyeceğim. Öncelikle bu ilk yarıda beni şaşırtan Brugge’un komple takım halinde topu uzun oynaması oldu. Top kime gelirse ileri üçlüye şişiriyor.( Dennis, Openda ve Okereke). Bu üçlü tabiri caizse tam birer uçak. Topa koşu, topsuz koşu veya topla koşu ne derseniz var herifler. Yani özellikle kriz yaşadığımız takım savunmasın bu üçlüye dikkat etmek lazım ve mümkün mertebe topu sektirmemek lazım. Özellikle Marcao ve Luyindama’nın risksiz oynaması çok önemli. Bunun dışında pek bir planları yok gibi ama iç sahada nasıllar bilmiyorum. Kendi evlerinde oynadıkları Lask Linz maçını bulan varsa lütfen paylaşsın.

Brugge herşeyden önce yenilmeyecek bir takım değil. Takım savunmasında sorunları var ve göbekten gelmek daha kolay gibi. Yani oyun içinde Falcao’ya veya ileri uç oyuncularımıza atılacak ara ve uzun paslar maçın seyirini değiştirebilir ama tabiki bu ilk yarıdaki izlenimim tam bir analiz için bir iki maç daha izlemek gerek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Normalde yeniliriz ama orda Diagne oynarsa beraberlik olur gibi

AnyUnacceptableJoey-size_restricted.gif
:asd:

Takim.hayatinin topunu oynar
Falkao 1 2 tane iteler maci kazaniriz

Lige bakip bu maci.yorumlayanlar bence yanilacak

Brugge KV'nin başkanı Bart Verhaeghe, Diagne'nin bonservisini büyük ölçüde anlaştık gibi bir laf etmiş Het Belang van Limburg gazetesine.

Nando
Mariano Luyi Marcao Nagatomo
Nzonzi
Seri Ömer
Fegh Falcao Babel

55094.jpg

Yedekler ;

Okan Kocuk
Ryan Donk
Ömer Bayram
Mario Lemina
Emre Mor