⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

Lemina’nın acilen hazır duruma gelmesi gerek. Bu maçta oynayamaz sanırım. En azından ilk 11’de olmaz gibi anladım ben bugünkü halinden. Ama 25 dakikada bile kalitesini gösterdi. Lemina olsaydı orta sahada bu kadar ezilmezdik. Ömer Bayram iyiydi ama keşke Belhanda yerine girseydi. Bu maçta artık 4-4-2’ye dönmeli. Falcao hücumda bu akşam bile ne kadar etkili olacağını belli etti. Muslera-Nagatomo-Marcao-Luyindama-Mariano-Belhanda-Seri-Nzonzi-Feghouli-Falcao-Babel 11’i ile 4-4-2 formasyonuyla çıkmalıyız maça. İkinci yarı durumlarına göre. Adem, Andone ve Lemina girer maça.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre Mor in Belhanda out
Feghouli 10
Seri Nzonzi

Kayariz

Paşa maçı için 1-0 kazanırız yazmıştım o yüzden bu maç için asıl düşüncem yerine totem amaçlı 1-3 kazanırız diyorum ewt..

Muslera
Şener-Luyindama-Marcao-Yuto
Babel-Nzonzi-Seri-Ömer
Andone-Falcao

yapılması elzemdir. Mariano bitik, Belhanda bildiğimiz gibi üstüne bir de yorgun, Feghouli yorgun, Lemina hazır değil, Emre Mor ayakta duramıyor. Bu adamları şu fizik durumuyla oynatmak saçmalıktan başka bir şey değil. Emre ve Lemina maç kondisyonlarına göre son 20-30 dakika girebilirler ama diğerlerinin sahaya adım bile atmaması lazım. Bugünkü kadroyla CL'ye çıkarsak haşat ederler.

Kazanamayız açık konuşalım.Kasımpaşa gibi vasat altı bir takım bile kaç dakika top dolaştırdı bize karşı.

Kasımpaşa'ya karşı sahamızda böyle oynadıysak deplasmanda club brugge şov yapar diagne çöpü bile hatrick yapar

beklentiye girmeye gerek yok gibi görünüyor.

rezil bir skor çıkmasın yeter. düzgünce yenilip gelin.

2-1 alırız diyordum ama şimdi düşünceliyim

Bugün kü gibi oynarsak berabere bile kalamayız ama hoca bu maçta ayarı verecektir kulübüde kendisi olacak ben ümitliyim hele rakipte Diagne gibi golcü varsa 😂

Geri
Üst Alt