Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Genç takımları mevcut ama kağıt üzerinde geridiler isim olarak. 4-5 çok iyi oyuncuları var.
Takım kimyası olarak ise büyükşehir ihtimalle önümüzde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genç takımları mevcut ama kağıt üzerinde geridiler isim olarak. 4-5 çok iyi oyuncuları var.
Çeteye çoktan gitmiştir.
Juventus deplasmanı gibi olmus buÖne geçeriz, saçma sapan bir golle beraberliği yakalarlar. Hakem bir tane penaltı uydurur 2-1 olur öne geçerler, son 10 dakika biz bi tane sallarız 2-2 biter.
Son UCL dep galibiyetimiz Hral Yılmaz show. İzleyince anımsadım By Rızık da iyi oynamış. Savunmada Cris adında bir dallama var.
İlk kafa golü bayağı zor gol.
Schalke değil mi yaw son dep galibiyetiSon UCL dep galibiyetimiz Hral Yılmaz show. İzleyince anımsadım By Rızık da iyi oynamış. Savunmada Cris adında bir dallama var.
_________Lemina_NZonzi_Seri
Feghouli_____________________Belhanda
_______________Falcao
CL Deplasman Kadrosu
_________Lemina_NZonzi_Seri
Feghouli_____________________Belhanda
_______________Falcao
CL Deplasman Kadrosu
Bizim siteye email attim Almanya deplasmanlarina (Schalke, Dortmund, Schalke) yillardir bizim taraftarlarin oldugu bölümlerden bilet bulamadim, gecen sene bilet alabilmek icin ekstra Schalke üyesi oldum, bu sefer de biletleri direk Ultraslana peskes mi cekeceksiniz diye yazdim. Bana yardimci olmanizi umuyorum diye yazdim.
Bakalim nasil bir cevap gelecek.