⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

Çeteye çoktan gitmiştir.

Bizim siteye email attim Almanya deplasmanlarina (Schalke, Dortmund, Schalke) yillardir bizim taraftarlarin oldugu bölümlerden bilet bulamadim, gecen sene bilet alabilmek icin ekstra Schalke üyesi oldum, bu sefer de biletleri direk Ultraslana peskes mi cekeceksiniz diye yazdim. Bana yardimci olmanizi umuyorum diye yazdim.

Bakalim nasil bir cevap gelecek.

Öne geçeriz, saçma sapan bir golle beraberliği yakalarlar. Hakem bir tane penaltı uydurur 2-1 olur öne geçerler, son 10 dakika biz bi tane sallarız 2-2 biter.

Merhaba arkadaslar

maça bilet nasil bulabilirim, gerçekten zulum bir turlu bulamadim.

Ultraslan Belcika ya sordum "tanidiklarimiza yardimci oluyoruz" cevabini aldim ...

Gsc ve Galatasaray ailesi belki yardimci olur bana.

_________Lemina_NZonzi_Seri
Feghouli_____________________Belhanda
_______________Falcao

CL Deplasman Kadrosu

Falcao'nun Golü var bu maçta.

Bizim siteye email attim Almanya deplasmanlarina (Schalke, Dortmund, Schalke) yillardir bizim taraftarlarin oldugu bölümlerden bilet bulamadim, gecen sene bilet alabilmek icin ekstra Schalke üyesi oldum, bu sefer de biletleri direk Ultraslana peskes mi cekeceksiniz diye yazdim. Bana yardimci olmanizi umuyorum diye yazdim.

Bakalim nasil bir cevap gelecek.

resmi siteye yazdıysan cevap bekleme bence, geri dönüş yapmaları zor. burası almanya değil

Bir deplasman galibiyeti görelim ve artık dünya gözü ile yetti yani bunları da yenemeyeceksek kimi yeneceğiz? Sıradan bir Belçika takımı bu kadar yatırımla en azından bunları yenebilelim diyeceğim ama daha Denizli'ye yenemediğimiz aklıma geliyor atmosfer farkı ile alırız umarım.

Geri
Üst Alt