⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

Aynı şeyi düşünüyorum. Yahu 35lik Adebayor bastonla bizim stoperleri yerden yere yatırdı. Kasımpaşa maçında milyon tane pozisyon verdik. Şampiyonlar liginde affetmez adamlar lige benzemez.

Tek umudum oyuncuların şl'yi ekstra önemsemesi ama bizimki gibi bomba bir defans olunca onunda pek önemi kalmıyor. Marcao oyunun hemen başında bir gol yedirse takımın motivasyonu biter zaten.

Şampiyonlar ligi havası farklı olur. Brugge kontra iyi çıkan bir takım hocanın baskın oynayacağını düşünmüyorum tahminim 1-1

55171.jpg

Yedekler ; Okan - Şener - Donk - Ömer Bayram - Lemina - Adem - Andone

Kinghanda'nın üzücü durumu sonrasında çıkması gereken kadro

55171.jpg

Yedekler ; Okan - Şener - Donk - Ömer Bayram - Lemina - Adem - Andone

Kinghanda'nın üzücü durumu sonrasında çıkması gereken kadro
Fegh 11 başlamaz. Cezayir maçında full 90 dakika oynadı. Atladı geldi 1 gün sonra burada oynadı. Şimdi tekrar gidecek belçikaya. Oynatmaz hoca.

nzonzi ve donk yan yana. seri fegh yerine.

Fegh 11 başlamaz. Cezayir maçında full 90 dakika oynadı. Atladı geldi 1 gün sonra burada oynadı. Şimdi tekrar gidecek belçikaya. Oynatmaz hoca.

nzonzi ve donk yan yana. seri fegh yerine.
Belhanda'da yokken Feghouli'nin oynamama lüksü yok 5 gün ara var sonuçta, Ayrıca Mariano ile pek bir uyumlarıda yok bu sezon ortada oynaması iyi olur Emre Mor tam bir CL adamı işe yarayacaktır.

Baskin oynamaya calisirsak kaybederiz. Brugge bizden daha tempolu takim. Topu verip bekleyecegiz. Emre mor icin ideal mac diye dusunuyorum. skor tahminim 2-2.

Bizim icin Mariano ve nagatomo’nun performanslari belirleyici olacak Bana göre

Iki oyuncumuz club Brugge kanat oyuncularinin temposuna karsilik verebilirse ve iyi bir sekilde savunursa kaybetmeyiz

Nagatomo savunma anlaminda iyi fakat Mariano simdilik evlere senlik

Bence her turlu pozisyona giricez, porto shalke deplasmanlarinda girdik. Bakalim @falcao atabilecek mi?

falcao seyirci önünde olduğu için o pozisyonları değerlendiremedi yoksa affetmezdi. Deplasmanda gerekeni yapacaktır. O da Babel de Nzonzi de

Belhanda olmadığı için ortasaha da üstün olup galibiyete yakın oluruz. Uzun süre sonra saha da 11 kişi olacağız.

Belhanda kaç maç oynayamayacak çenesi kırılmıştı

Ya tek forvet oynamaya devam edeceğiz ya da Falcao ve Andone ile birlikte çift forvet oynayacağız bu durumda orta sahada Seri veya Lemina'dan biri kesilecek.

Ömer Bayram takimda çok önemli bir joker oyuncu konumuna geldi. Adem Büyük son iki maçta son 10 dakika oyuna girmesine rağmen çok önemli işler yaptı hücuma hareketlilik getirdi birinde gol attı Kasımpaşa maçında da hakem penaltısını yedi.

Bu maçta en kotu beraberlik almalıyız. Yenersek çok güzel olur. Güvenimiz gelir. Takım oynadıkça birbirine alışacak.

Muslera
Mariano Luyi Marcao Nagatomo
--------------Nzonzi-Lemina
------------------Seri
Feghouli--------------Andone

Bizim takimin en buyuk eksigi, rakip takimlarin ceza sahamiza cok kolay gelmesi. Ligde bile becerikli takimlar cok kolay gol atabilir bu defans ve orta sahaya. Acikcasi brugge bu eksigi cok rahat degerlendirebilir diye düşünüyorum

Geri
Üst Alt