⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

Bu felaket maçı hatırlayan Öz Cim bomlular burada mı? Van der Heyden otoban yapmıştı sol tarafı.

her şeye rağmen bu gruptan çıkabilirdik. evde lokomotiv'e karşı yenilmesek (1-1 yaptık 2-3 dk sonra yedik. hasan'ın reklam panolarını tekmelediği maç) barça dışında 3 takım da 5 puanda olacaktı.

zaten aynı sezon ligi de beşiktaş'ın efsane performansına rağmen ufak nüanslarla kaybetmiştik. 2. bitirdiğimiz ender sezonlardan biriydi.

Ben çok karamsar değilim. Doğru kadro seçimi, kontrollü ve pasa dayalı bir oyunla sonuç alabiliriz. Bu tür takımlara karşı topun kontrolünü rakibe vermeyeceksin. Rakip geçiş oyunu oynayan bir takıma benziyor; buna karşın asgari ölçüde pas hatası yapılmalı. Belhanda'nın yokluğu ve Seri'nin oynaması bir açıdan yararlı olacaktır. Andone ya da Emre Mor da kanada alınabilir.

Fatih Terim varken öyle asla oynamayız. Aslında Aykut Kocaman'ı hoca falan getirsek mi :D

aykut hocam :kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp:

hqdefault.jpg

Kasımpaşa maçında 1-0 veya 2-0 bekliyorum demiştim ve öyle de oldu. Bu maçta ise 2-1, 2-2 veya 3-2 bekliyorum. Brugge'un hücum hattı çok genç, Mariano'nun aksayacağını düşünüyorum.

bu oyunla işimiz çok zor. umarım oyuncular şampiyonlar ligi olduğu için gaza gelir. herkes kalitesini gösterse, brugge ü içerde dılşarıda yeneriz de, takım takım olamadı ve çok isteksiz çoky yavaş oynuyor. açıkcası umudum yok

Bu maç da sahaya sert bir orta saha ile çıkmamız gerekiyor. Beraberliğe oynayıp erken gol yememeliyiz. Falcao'nun savunma arkasına koşularını kullanmalıyız. Yenemiyorsak yenilmeyelim.

3-4-3 oynamalıyız. Feghouli'nin kesik yeme zamanı geldi.

Muslera
Luyindama Donk Marcao
Mariano Seri Nzonzi Nagatomo
Mor Falcao Babel

Ligde zaten şampiyon oluruz en az artı 10 puanla da,bizdeki asıl problem taraftar profili aslında tüm ülkenin sorunu da biraz bu.Mesela ligde beklentiler çok büyük az sendeledik hemen yangı tayfa nöbete başladı yok lemina sakat yok marcao çöp falan fistan.Şimdi avrupada ise beklenti çok az olduğundan ufak bir kıpırtı vardiyayı gaz tayfaya devreder.Maçlar kazanılar kaybedilir de böyle boqtan bir ortamda bizden bir halt olmaz uzun vadede, anlık başarılarla gelir geçer ömrümüz.

Bu maçta ilk 11 mi başlar, oyuna sonradan mı girer, 10 dakika mı süre alır yoksa yarım saat mi oynar orasını bilemiyorum ama Andone bu maçta kesinlikle forma şansı bulacaktır.

Takımın en büyük eksiği Bruma, Rodrigues, Onyekuru tarzı hızlı kanat forvetinin olmayışı.

---------------Muslera---------------
Mariano--Boss-Marcao--Nagatomo
-----------Donk--Nzonzi------------
Feghouli------Lemina---------Babel
----------------Falcao---------------

Maçın gidişatına göre Seri ve Andone hamlesi gelebilir.

Takımın en iyi oyuncusu son hafta kötüydü diye CL maçında kesik yiyecek öyle mi shshsjsnagahsjdhshshbsj

Nando
Mariano Luyi Marcao Nagatomo
Nzonzi Seri
Fegh Babel Ömer/Emre
Falcao

Geri
Üst Alt