⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

Kasımpaşa maçını kahvede izledim. Kahvede izlemeyi seviyorum, genel olarak işin taktik/teknik kısmından bihaber kitle de olsa, dayılar gerçekçi. Aga biz ne oynuyoz modunda idi herkes. Ben de dahil. Takımdan hiçbir şey anlamadım, hazırlık maçları da dahil buna. Kahveden dakika 60'da serzenişte bulunup çıkanları da gördüm, bu nadirdir. Gariban kitleyiz, üç beş kuruş verip, haftada bir şu hayattan zevk alabilecegimiz nadir aktivitelerden. Ama onda bile yarıda bırakıp çıkan dayılar varsa, durum harbiden vahim. Her maç öncesi, "bu defa farkli" mottosu ile çıkıyoruz, umut fakirin ekmeği nasıl olsa, kiralık da olsa, mevcut durumda ligin en pahalı kadrosuna sahibiz, gram zevk almıyorum maclari izlerken. Gerekli eleştiri ve tepkiben, ne burada, ne sosyal medyanin farklı bir platformunda var. Ben yine kahvede olacağım, şansımız bol olsun, başka türlüsü olacak gibi değil zaten.
Düzeltme: tepkiler.

Simon DELİ bizim luyindama ve marcaoya nasil savunma yapılırı gösterecek :/ simon deliiiiiii. Neyse...

Biz hazırız, bekle Brugge !!

20190916_183607.webp
20190916_185247.webp
20190916_183708.webp

Grubun en kritik maçına çıkacağız , inşallah oyuncular bununb farkındadırlar.
Galatasaray Avrupa'da her zaman farklı oynar , inşallah iyi oynadığımız gecelerden birisi olur

Çok önemli maç, sadece Avrupa için değil, türkiyede rakiplere gözdağı vermek lazım

Doğum günümde bu maçı alın adamı deli etmeyin

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaw Brugge iyi takım elbette ama bu sezon için CL kadromuz geçen sezondan çok daha iyi, Tek sıkıntımız Mariano'nun sağ bek olması onuda telafi edebiliriz iyi oynarsak.

Bence yabancılar şampiyonlar liginde coşacak, bu seneki sorunsalımız;bu adamlar ligde neden kötü oynuyor ama şampiyonlar liginde iyi oynuyorlar olacak.

Benim umudum ve beklentim, sürpriz 1-2 oyuncu ve farklı bir taktikle çok daha iyi oyun ve galibiyet.

Galatasaray Avrupa’da çok farklı günlerine dönüş.

Arkadaşlar 4-4-2 oynasak andone ile pozisyon zenginliği açısından daha iyi olmaz mı? Maçlar çok kısır geçiyor.

Geri
Üst Alt