⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

Fanatik Galatasaraylı olmasam Club Brugge'a yüklü girerdim ama gönül el vermiyor. Objektif olarak bakarsak şu an herhangi bir Avrupa deplasmanında kazanacak durumda değiliz. Kadro kalitesi olarak takım iyi gözüküyor ama takımı fiziksel olarak hiç hazır görmedim. Belki yaş ortalamasından belki uyumsuzluktan takımın enerjisi çok düşük gözüküyor.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Brugge` un ligdeki son macinin ilk yarisini biraz izledim. Bize gore cok tempolu takim ve ligleri sanirim bizden once basladigi icin cok daha hazirlar. Beraberlik cikartabilirsek supriz olur. Taktik disipline bagli 90 dk. disiplinden kopmayacak bir futbol oynamamiz lazim. Bunu Babel, Feghouli, lemina, seri, mariano ve iki tane bomba stoper ile nasil oynayacagiz merak ediyorum.

4-4-2 basindan beri savunuyorum forumda ancak bu mac ozelinde intihar olur cunku oyuncular birbirini henuz tanimiyorlar.

cl deplasman galibiyetlerimiz

99-00 hertha
01-02 nantes
02-03 lokomotiv
12-13 cluj
12-13 braga
12-13 schalke

istatistikler cl arenasında tam bir deplasman canavarı olduğumuzu gösteriyor

Donk - Nzonzi çift orta saha yapsak defansif anlamda sertlik sağlamış olmaz mıyız renkdaslar ?
Donk -Nzonzi
Seri
E.Mor Falcao Babel
Oyuna sonradan Feghouli ve Andone dahil olabilir ...

Istesek yeneriz yav
UCL bambaşka bir heyecan
Belki de bu maça odaklanmıştır futbolcular

5-4 - - 1

____Luyindama Donk Marcao
Mariano_________________Nagatomo
Feghouli__Nzonzi_Lemina__Babel
_
_
______________Falcao

Valla mac ne olur bilmiyorum cunku Club Bruge hakkinda tek bir bilgim dahi yok.

Galatasaray kazanır. Kadro kalitemizden çok memnunum. Brugge ayarındaki takımları içeride ve dışarıda yenebilecek seviyeye geldik en sonunda.

Tek korkum defanstan çıkarken kaptırılacak toplar...

Fanatik Galatasaraylı olmasam Club Brugge'a yüklü girerdim ama gönül el vermiyor. Objektif olarak bakarsak şu an herhangi bir Avrupa deplasmanında kazanacak durumda değiliz. Kadro kalitesi olarak takım iyi gözüküyor ama takımı fiziksel olarak hiç hazır görmedim. Belki yaş ortalamasından belki uyumsuzluktan takımın enerjisi çok düşük gözüküyor.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Reis senin Fener bugun muthis oynadi

Gerçekçi olmak gerekirse, bu tempoyla oynadığımız takdirde, bizi sıradan bir Avrupa takımı bile rahatlıkla yener.

balanta eskiden stoperdi dos olarak oynatiliyor.

tek korkum kanatlar diatta ve dennis... hizlilar cok atletikler.. ikiside onyekuru gibi

Geri
Üst Alt