⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

Bu mesajdan sonra:

MS Club Brugge 3-0 Galatasaray

hqdefault.jpg

Aynı saatte Olympiakos - Tottenham maçı var, bizim maç daha fazla izlenecektir dünyada.

Ömer'in oynaması sıkıntı yaratır çevre kontrolü, pozisyon bilgisi falan düşük oyuncu bu seviyede acayip sırıtır. Donk da çok ağır en uygunu fiziksel durumu sıkıntılı olsada Lemina gözüküyor. Lemina'da sıkıntı olursa Feghouli ortaya geçip Mor'u kanada atmalıyız

_______________Falcao
Babel_________fegouli_______mor
_________Ömer_______Nzonzi

Hizli kanat,deplasmanda cok onemli.Mor bu açiğimizi kapatir.Ömer de takimda orta sahadaki temposuz oyuna tempo katabilecek oyunculardan.

Galatasaray muhteme 11: Muslera - Mariano, Marcao, Luyindama, Nagatomo - Donk, Nzonzi, Seri - Feghouli, Babel - Falcao. (Erhan Kaan Adıgüzel)

Atmosferden etkilenip maçın başında gol yemezsek kazanacağımızı düşünüyorum hayırlısı olsun

Donkun bu sezon daha iyi maçı yok.Hele bu kadar çabuk oyuncuya donk nzonzi çıkmak da intihar gibi birşey.

Ilk 11 e son 1 saat
maca son 2 saat

Saka gibi ya rezalet bu ne
Getirsene avrupadan adam akilli kondisyoner
Ayip denen birsey var espor mespora yatirim yapacaginiza o bütce yi fazladan kondisyonere harcayin

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

mesele kondisyoner değil. ki biz yabancı birini getirdik zaten.

kadron fiziksel olarak körelmeye başlamış, yaşlı ve düşüşteki oyunculardan kuruluysa bu tablo kaçınılmaz.

tabi yaş her şey değil. bazı oyuncuların yaşı ilerlese de koruyorlar atletik özelliklerini ama herkes o ayrıcalığa sahip olamıyor. hatta bazıları daha 30'a gelmeden düşüşe geçiyorlar selçuk gibi.

Zaman geçtikte heyecan basıyor , susuyorum akabinde hemen su içiyorum , çişim geliyor , wc gidip işimi görüyorum aradan 5 dakika geçiyor yine heyecanlanıyorum.

bugün böyle değişik bir sarmalın içindeyim dur bakalım bu gece nerede ve nasıl bitecek ?

Herkes beraberlik iyidir demiş ama benim içimden zorda olsa galibiyet gelecek gibi bir his var.

Geri
Üst Alt