⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

Çok iyi bir puan. Beklemiyordum bukadar iyi oyunu açıkçası. Galibiyet de alabilirdik Babel posisyonu değerlendirdi ki penaltı gibi posisyondu.

Zamanla daha iyi oluruz.

Adamlar pam 20 saniyede karar verdi ne guzel

Bizde 5 dk oyunda 5 gunde yayinda surer tartismasi

———-
Golcao!!

Benimde hayallerim var.

Mesela 90dan sonra 2 değişiklik yapmak.

Sağ bek çıkarıp sağ bek sokarak taktisyenliğimi göstermek.

2.5M verdiğim Andone'yi kenarda unutmak.

Çok güzel hayallerim var benim. Belçika'da 0-0'a yatmak gibi..

Ben 1 puandan memnunum. Gönül isterdi kazanalim ama gerçekçi olmak gerekirse 3.luk için en önemli rakibimizle oynayip deplasmandan puanla dönmek güzel.

süper ligde gol atmaktan aciz bir takim oldugumuz icin bu mac 1 puan balli kaymaktan iyidir hele deplasmanda cl deplasmaninda ne galibiyeti

luce zamanlarından beri ilkkez bi cl macında bukadar akıllı oynadık. biraz daha ierde akıllıca işler yapsak kazanırdıkda.
maçtan önce 5 10 yiyeceğimizi uman isteyen fırsatçı dostlarda heveslerini önümüzdeki lig maçı ve fener maçına saklasınlar artık.

Emre mor harici adamların dengesini bozamıyoruzki takıma hızlı kanat lazım dedim ne kadar haklı olduğum yine ortaya çıktı. Hızlı çalımcı bi kanat olsa rakibin dengesini bozup pozisyona girerdik ve kontralarda tehlikeli olurduk.

Bosa gitmis bir mac
2-3 gol atabilecegin bir takima 0-0 yatarsan unut bence gruptan cikmayi

Ha bu arada sorun diagne degilmis ,sorun sistemsiz oyun al sana falcao adama bi iki top bile tasiyamadik

———-
Golcao!!
Ya ben bunu yazın çok dedim millet bir kamyon dolusu küfür ediyordu herife. Ceza sahasına giriyorsun 2 kişiyle rakip 8 kişi gol atacaksın peh.

Yazık ya galatasaray bu kadar korkak bu kadar oyuncuya bağlı olmaz. İleride press yapabileceğin oyuncun var fantezi babelin 90 dakika sahada kalması.

Brugge'da da sistem falan yok. 4 tane onyekur'ları var. Çabuklar ve pozisyon yaratıyorlar. Tüm olayları da bu. Diagne girince düştüler.

Geri
Üst Alt