⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

Hizli kanatlar ile oynamadigimiz surece bu sezon bir cok macta zorlanacagiz.

Ilk defa Serinin olumlu bi harkeketini gordum gozlerim.acik gitmeyecek Fegin hafif direge siyiran topunda onune cok iyi birakti topu

stoperden ziyade bek sorunun cözersek hem hucumu hem savunmayı toparlarız ozaman ali nihat pfdk mhk seksomanyak fiko alayı sahaya cıksa yine ezeriz.

kesinlikle,uçarız kaçarız yok artık yıl 2019. CLde depde 1 puan iyidir akıllı oyun önemli.zamanla daha iyi oluruz

Millet nasıl bir hayal dünyasında yaşıyor cidden anlamıyorum. Kazanamadıysan kaybetmeyeceksin. Lucescu böyle böyle iki gruplu zamanda çeyrek finalin kapısından döndü. Şartlar öyle gelişirse, 5 maçta berabere kalıp son maçı kazanıp çıkmaya çalışırsın. Kaldı ki bireysel kalitemiz o zamana kıyasla oldukça yüksek. Takım olarak biraz zamana ihtiyaç var sadece. Oyunumuz daha da olgunlaşacak.

Oynanan futbol kötü değildi gol atamadık sadece brugge kendi evinde kitlendi kaldı yoksa.

Bu takımın tempolu oyun oynamasını bekleyenler varsa boşa beklemesin geçti o iş.

Bu kadar pass kalitesi yüksek olan oyuncularımız var; bi ara arka arkaya pas hataları oldu. Böyle orta sahan varsa o kadar kolay pas hataları yapmaman lazım. Bi ara Babel topu kontrol etmekte acayip zorlandı. Top kontrölümüz bence vasat idi. Kaliteli oyuncularımız var. Emre girdi maç tempo kazandı, bence tempolu oynayabilecek takımımız var. Bütün maç olmasada bölüm bölüm tempoyu artırıp pozisyon üretmemiz lazım, yoksa zor gol atarız. Girdiğimiz pozisyonları da affetmemeliyiz (bkz Babel’in pozisyonu). Futbolumuz her hafta birazdan düzeliyor. Bence Emre her maç oynamalı.

Maçtan önce cacık olmayan takım neden abartıldı o zaman?
ben mi abarttım abartana sor. Bunların kardeş takımıda sürekli abartılıyordu öyle skci böyle sokucu diye beşiktaşa 4 atmışlardı geçen sene daha dün madara ettiler parçaladılar hunharca harcadılar. Ya adamların defansında 2 ay önce 2.5 milyon euroya alınmış bir diğeride beşiktaştan kovularak gönderilmiş rezil bir oyuncu vardı. Sanarsın yıldızlar karmasına oynuyoruz.
Hayır yani dünyanın en iyi takımıda bir cacık oynayamaya bilir ne yani oh iyi ki yenilmedik mi diyeceğiz bu derece vizyonsuz bir taraftara mı oldunuz yahu.

Bir bok oynamadılar kardeşim rakipte bir bok yoktu yeterince açık olabildim mi. Galatasaray takımı korkmaz. Emreyi soktun 10 dakika adamlar kendine gelemediler yapacağın şey öbür tarafada topu ayağında tutamayan varlık gösteremeyen sürüngeni çıkarıp çift forvete dönmekti.
Donk ve Şener değişiklikleri korktuğumuzun göstergesi.

Ekimdeki milli aradan sonra takım daha iyi durumda olur 1-. 5 aylık bi süreç var önümüzde bu zaman diliminde oyunumuz günden güne gelişecektir şimdi Malatya maçına odaklanalım

Lyundama ve marcao guzel oynadılar hatta cok top cikardi lyundama tebrik etmek lazim ama hakeme dikkat cekmek istiyorum türkiye liginde lyundama üflese direk faulu calip penalti verirdi hakemler arada daglar kadar fark var

Şimdi nerden başlasam bilemedim.
Takım yeni yeni oturuyor ve CL de deplasman maçı,
Rakip bize göre daha hazır ve lige daha önce başlayıp zorluk derecesi yüksek maçlar oynamış.
Bu durumlara istinaden gayet yerinde top oynadık. Tabi bu oynanan oyun tatmin edici mi ?Degil.
Ama zamanla daha iyi olacağız buna inancım tam.
Şimdi sırada Malatya ve Fener maçları var.
Gelecek olab 6 puan bizi çok ayrı bir yola sokar.
Saygılarımla.
Salim Harmancı

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Futbolu bilmeyenlerle futbol konuşuyoruz makas açıldı interler milanlar arsenaller bile şampiyonlar ligi görmüyor artık slavia prag dün interle kafa kafaya oynadı galip bile gelebilirlerdi bizim etimiz ne butumuz ne farkına varım artık herşeyin kötü de oynamadık ilerde çoğalamıyoruz tek sıkıntımız bu ve ben gün geçtikçe iyiye gideceğimizi umuyorum.

Geri
Üst Alt