Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.532
- 11.508
- 1.473
Futbolcuların geç takıma katılması uyum sorununa neden oluyor. İsim olarak iyi olanlar performans olarak da iyi olursa çok başarılı olurız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçı izlersen anlardın ne cacığı olduğunuBir cacığı olmadığını nereden anlıyoruz?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Babelın posisyonu rüyamda görürüm galiba bide Brügge takımın İlk on dakikada kaçırdığı kafa golü var ki.
Bende basarım. Tanıyıp tanımamanın bir önemi yok. Onyekuruya ilk yarı sonuna kadar sövmeyen kalmadı ama çocuk 2. yarı başladığından itibaren büyük oynadı insanların damağında kalmasında bir sakınca olduğunu zannetmiyorum. Bizim için tutan bir oyuncu stili olduğunu anladığımıza göre yapılacak transferler o şekilde olmasını istemek en doğalı.%90'ının tanımadığına kalıbımı basarım. Son 10 maça kadar da küfür etmişlerdir.
bursaspor hücum oyuncusu almadigi icin düstü. mallar yusuf erdoganla tunay torunla oynadi durdu. tabi düsersin onlarla.Ekli dosyayı görüntüle 61403
Burda büyük büyük konuşanları , Fatih hocayı eleştirenleri böyle adamlara benzetiyorum
Ekranda atıp tutuyor, gitti Bursa’ya transfer komitesine .Teneke bağlayıp gönderdiler.Bursa da küme düştü
Bilgisayar oyunu sanıyorlar hayatı
Hayat öyle değil olum hayat sizin sandığınız gibi değil
Ahaha sen de haklisin reissacma bi tweet
rakibin orta sahasinda atletizme dair herhangi birsey yoktu
babelin pozisyonuna gelene kadar heriflerin daha fazla pozisyonu var
karamsar olacak bir vaziyet ben de gormuyorum da eleman da fazla tozpemb
Tamamda o farklı bu farklı. Maç öncesi 1 puan iyi diye bir cacığı olmayan rakipten aldığın 1 puana sevinmek bence gereksiz
Hele şükür birisi doğru tanımını bulmuş oyunumuz ile ilgili....Takim her mac bi tik daha iyi oynuyor. Onceki yillarin aksine takimda futbolu bilmeyen adam neredeyse yok. Birtek Marcao acemi. Cok olgun futbol oynayagiz form tutunca bu belli oldu. Deplasmanda alinmis puan guzel. Icerdeki iki macta 2 beraberlik yerine bir galibiyet daha guzel olur. Gonul 6 puan isterde hayal gormemek lazim.
Bende basarım. Tanıyıp tanımamanın bir önemi yok. Onyekuruya ilk yarı sonuna kadar sövmeyen kalmadı ama çocuk 2. yarı başladığından itibaren büyük oynadı insanların damağında kalmasında bir sakınca olduğunu zannetmiyorum. Bizim için tutan bir oyuncu stili olduğunu anladığımıza göre yapılacak transferler o şekilde olmasını istemek en doğalı.
O pozisyon bence kesinlikle penaltıydı nasıl oldu da es geçildi bilmiyorum ama Marcao 2 Benfica maçının üzerine doğrudan bu maçı da kaybetmemize sebep olacak hatayı yapmıştı
Maç genelinde iyiydi ama salakça bir hataydı asla asla bu seviyede bir daha tekrar etmemesi gerekiyor