⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

Futbolcuların geç takıma katılması uyum sorununa neden oluyor. İsim olarak iyi olanlar performans olarak da iyi olursa çok başarılı olurız

Çok ağır oynuyoruz. Bu oyunla sonuca gitmek çok çok zor.

Falcao sırf bu yüzden yalnız ve etkisiz kalıyor. Adama hızlı top taşıyamıyoruz. Sürekli stoperlerin arasında kayboluyor Falcao.

4931A235-3F9E-445D-BC44-68F582E29A4D.webp

Burda büyük büyük konuşanları , Fatih hocayı eleştirenleri böyle adamlara benzetiyorum
Ekranda atıp tutuyor, gitti Bursa’ya transfer komitesine .Teneke bağlayıp gönderdiler.Bursa da küme düştü

Bilgisayar oyunu sanıyorlar hayatı
Hayat öyle değil olum hayat sizin sandığınız gibi değil

Arka tarafta pas yapmaktan ne zaman vazgeçeceğiz bilmiyorum
Hiç gidiyim de gol atayım diyen yok
Toparlanmamız lazım
Emre girdikten sonraki bir kaç atak ümit verici

%90'ının tanımadığına kalıbımı basarım. Son 10 maça kadar da küfür etmişlerdir.
Bende basarım. Tanıyıp tanımamanın bir önemi yok. Onyekuruya ilk yarı sonuna kadar sövmeyen kalmadı ama çocuk 2. yarı başladığından itibaren büyük oynadı insanların damağında kalmasında bir sakınca olduğunu zannetmiyorum. Bizim için tutan bir oyuncu stili olduğunu anladığımıza göre yapılacak transferler o şekilde olmasını istemek en doğalı.

Ekli dosyayı görüntüle 61403
Burda büyük büyük konuşanları , Fatih hocayı eleştirenleri böyle adamlara benzetiyorum
Ekranda atıp tutuyor, gitti Bursa’ya transfer komitesine .Teneke bağlayıp gönderdiler.Bursa da küme düştü

Bilgisayar oyunu sanıyorlar hayatı
Hayat öyle değil olum hayat sizin sandığınız gibi değil
bursaspor hücum oyuncusu almadigi icin düstü. mallar yusuf erdoganla tunay torunla oynadi durdu. tabi düsersin onlarla.

Enteresan yorumlar görüyorum. Sızmalar da var sanırım arada, kuş avcıları göreve. :D

Oynayıp oynayabileceğimiz en akıllı topu oynadık. Rakip bizden daha diri. Hem ön eleme oynadılar, hem ligi daha erken açtılar. Bizde ise daha bir arada oynama alışkanlığı bile yok. O kadar kolay değil bu işler. İlk maçta direkt rakibimize mağlup olmanın telafisi çok ama çok zor olurdu. Birkaç tehlikeli kontra ve duran toptan pozisyon verdik ama futbol şansı yanımızda olsa Babel ve Feghouli'nin pozisyonlarıyla kazanabilirdik de. Velhasıl, deplasmanda 1 puan iyidir. Takım bunun üzerine koyacaktır, o potansiyelimiz var.

Takim her mac bi tik daha iyi oynuyor. Onceki yillarin aksine takimda futbolu bilmeyen adam neredeyse yok. Birtek Marcao acemi. Cok olgun futbol oynayagiz form tutunca bu belli oldu. Deplasmanda alinmis puan guzel. Icerdeki iki macta 2 beraberlik yerine bir galibiyet daha guzel olur. Gonul 6 puan isterde hayal gormemek lazim.
Hele şükür birisi doğru tanımını bulmuş oyunumuz ile ilgili....

Olgun oynamaya çalışan bir ekiple kuruldu kesinlikle.

Belki bir emre mor eklenir bu yapıya delilik katmak adına.

Çok uygun oyuncular mevcut bu oyun için ama takım kimyası oturması için zaman gerekir. Etkili ve üstün olabilmek için kolay bir oyun değil bu.

Super ligde iş yaparız o belli oldu

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Bende basarım. Tanıyıp tanımamanın bir önemi yok. Onyekuruya ilk yarı sonuna kadar sövmeyen kalmadı ama çocuk 2. yarı başladığından itibaren büyük oynadı insanların damağında kalmasında bir sakınca olduğunu zannetmiyorum. Bizim için tutan bir oyuncu stili olduğunu anladığımıza göre yapılacak transferler o şekilde olmasını istemek en doğalı.

Zaten hoca da istedi tekrar kadroda görmeyi ki herkes söverken(ben dahil) şans vermeye devam eden de kendisiydi.
Gelmesi çok kritikti özellikle sağ tarafta Feghouli'yle oynuyorken, uğraştık ama olmadı. Zırlamaktan kastım Onyekuru üzerinden Babel ve transfer stratejisine vurulması. O tarz başka bir adamla uğraşıldı mı bilmiyorum ama Onyekuru'yu istediğimiz bilinen bir gerçek. Çatne satılsa Terim bütün parayı buna gömebilirdi bile.

O pozisyon bence kesinlikle penaltıydı nasıl oldu da es geçildi bilmiyorum ama Marcao 2 Benfica maçının üzerine doğrudan bu maçı da kaybetmemize sebep olacak hatayı yapmıştı

Maç genelinde iyiydi ama salakça bir hataydı asla asla bu seviyede bir daha tekrar etmemesi gerekiyor

Bence genel olarakda iyi değildi.Rakip forvetler sırtı dönük her topu aldı.Hep geride kaldı.

Bak rakip stoperlere hep önde bastılar top aldırmadılar falcaoya falan

Gayet iyi oynadık.Cl'de deplasmanda puan almak herkes için zor.

Seri selcuk v2 surekli sag sol pas veriyor duzgun pas veremedi fizik desen bitmiş falcao laf eden bile gordum adama top mu atiyor ortasaha kanatlar hatta bekler? Eskiden ofansif yonumuz iyiydi simdi yemin ederim aykut kocaman taktigi oynuyoruz leşiz ofansif 0 babel ve fegle beraber olmaz bu iş lemina umut veriyor seri den 1000 kat daha iyi bekler zaten etkisiz eleman bu taktik bu oyuncularla olacak iş degil kötü değildik defansif acidan hayatimizin macini yaptik ancak ofansif olarak 0 iz yoksa bu macta gol atabilirdik 2 pasa bakardi

Geri
Üst Alt