⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

O değil de gerçekten kritik bir pozisyondu o ve VAR incelemesi sadece saniyeler sürdü hakem pozisyonu izlemeden devam ettirdi futbolcular da hakemin işini zorlaştırmadı

Bu olay bizim ligde yaşansa programlar hala o pozisyonu tartışıyordu yok eline mi çarpı kaba etine mi diye
Mac oynanırken pozisyonu incelediler sanırım. Bizim ligde 5dk duruyor pozisyonu izliyorlar

O pozisyon bence kesinlikle penaltıydı nasıl oldu da es geçildi bilmiyorum ama Marcao 2 Benfica maçının üzerine doğrudan bu maçı da kaybetmemize sebep olacak hatayı yapmıştı

Maç genelinde iyiydi ama salakça bir hataydı asla asla bu seviyede bir daha tekrar etmemesi gerekiyor
O posisyona penaltı çalan hakemin lisansını yırtardı FIFA.

Kolu hem doğal bölgesinde olduğu gibi arkasına doğru çekiyor kolunu.

Yeni kuralara da eski kuralara da penaltı olmaz bu.

Hocam ali koca gerekli selami cakmistir

Burda olmayanlarla ilgili burda konusmayalim mumkunse diyerek

Bence bu maç özelinde Brugge nin hücum hattı başı koparılmış tavuk gibiydi atletler ama bal yapmayan arılardı 4 haftadır izlediğim Alanya daha kendini bilerek hücum ediyor benim fikrim bu hala arkasındayım
O zaman seni alanya şikebahçe topiğine alalım

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Realden puan ya da puanlar almak demek psg den de puan ya da puan almak demek bu da =ilk 2

Yok be hocam PSG'ye gücümüz yetmez ama Real'in işi belli olmuyor 4 puan alsak şaşırmam.

Bizim sahadaki maçta Cavani-Mbappe-Neymar sakat olursa belki beraberlik koparabiliriz ama..

penaltı pozisyonunda muhtemelen el kapalıydı ve top hızlı şekilde çarptığı için açık gibi gösterdi, yoksa vermemesinin izahı yok

Tıpkı Luyindama gibi ikili mücadelelerde ve hava toplarında ezici bir üstünlüğü var üstelik tıpkı Luyindama gibi cüssesine göre bayağı hızlı öyle inanılmaz bir defosunu da görmedim

Hatta benim gözümde Brügge adına maçın adamı Deli'dir artık futbolda stoper oyuncuları böyle hem fizik üstünlüğü olan hem de hızlı oyunculardan oluşuyor olabildiğince az fiziksel defolu oyuncular oynuyor

Deli-Luyindama ikilisi fenaa olurdu keşke Diagne ile takas etsek :asd:
Dehşette oyun kurdu ya. Bize gelse 6 ay sonra götü başı dağıtır örneği var elimizde

arkadaşlar sakin. CL de 1 puan iyidir,akıllı oynamak önemli.yok biz gsyiz uçarız falan bunlar yok modern futbolda.bu kadroda beraber çok az oynamış oyuncular da var, önümüzdeki haftalar daha oturur

60 dan sonra risk alip 3 puan zorlanmaliydi ,hucum futbolumuz yerler de Andone ile cift forvetleyip kacan 3 puana ihtiyac duyacagiz.

Uefanin seyiyne sey edeyim ,3.olmaya calismayalim valla

———-
Golcao!!

Bu arada elimizde para olursa alınması gereken adam kesinlikle lemina bu adam bitik fiziğiyle bunları yapıyor şu anda.

Yalnız Tugay iyi laf soktu. Ercan abi bizimkilere göre var ne kadar kısa sürdü dimi ? Ercan; evet

Geri
Üst Alt