Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mac oynanırken pozisyonu incelediler sanırım. Bizim ligde 5dk duruyor pozisyonu izliyorlarO değil de gerçekten kritik bir pozisyondu o ve VAR incelemesi sadece saniyeler sürdü hakem pozisyonu izlemeden devam ettirdi futbolcular da hakemin işini zorlaştırmadı
Bu olay bizim ligde yaşansa programlar hala o pozisyonu tartışıyordu yok eline mi çarpı kaba etine mi diye
O posisyona penaltı çalan hakemin lisansını yırtardı FIFA.O pozisyon bence kesinlikle penaltıydı nasıl oldu da es geçildi bilmiyorum ama Marcao 2 Benfica maçının üzerine doğrudan bu maçı da kaybetmemize sebep olacak hatayı yapmıştı
Maç genelinde iyiydi ama salakça bir hataydı asla asla bu seviyede bir daha tekrar etmemesi gerekiyor
Ne kadar edepsiz bir yorumKadrolu kuşlardan biri herhalde kimin feyki acaba
O zaman seni alanya şikebahçe topiğine alalımBence bu maç özelinde Brugge nin hücum hattı başı koparılmış tavuk gibiydi atletler ama bal yapmayan arılardı 4 haftadır izlediğim Alanya daha kendini bilerek hücum ediyor benim fikrim bu hala arkasındayım
Yahu Galatasaray'ı katletme fırsatı gelmiş ellerinde 10 dakika izleyip bir şey uydurmaya çalışırlardı hakemi çağırıp izletirlerdi pozisyonuMac oynanırken pozisyonu incelediler sanırım. Bizim ligde 5dk duruyor pozisyonu izliyorlar
Yok be hocam PSG'ye gücümüz yetmez ama Real'in işi belli olmuyor 4 puan alsak şaşırmam.Realden puan ya da puanlar almak demek psg den de puan ya da puan almak demek bu da =ilk 2
TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dehşette oyun kurdu ya. Bize gelse 6 ay sonra götü başı dağıtır örneği var elimizdeTıpkı Luyindama gibi ikili mücadelelerde ve hava toplarında ezici bir üstünlüğü var üstelik tıpkı Luyindama gibi cüssesine göre bayağı hızlı öyle inanılmaz bir defosunu da görmedim
Hatta benim gözümde Brügge adına maçın adamı Deli'dir artık futbolda stoper oyuncuları böyle hem fizik üstünlüğü olan hem de hızlı oyunculardan oluşuyor olabildiğince az fiziksel defolu oyuncular oynuyor
Deli-Luyindama ikilisi fenaa olurdu keşke Diagne ile takas etsek![]()
Sana özelden kanıtlasam burda çıkıp yaptığın yakıştırman için Özür dileyecek kadar delikanlı mısın acabaO zaman seni alanya şikebahçe topiğine alalım
TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi