⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

Deplasmanda bir puan iyi. Ama babelin kacirdigi pozisyona uzulmemi engellemiyor.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Abartmayın lütfen yeni transferler, hazır olmayan oyuncular vs. birçok açıdan sıkıntılı bir süreçte iken alınan 1 puan iyidir. Birkaç haftaya toparlanırız.

Olmaz mı rengim ama benim görüşüm bu yönde neden üstüme gelindi anlamadım bence Alanya şu Brugge den daha iyi takım yani bu akşamki maç özelinde konuşuyorum
3 yerdik alanyadan ben real maçını izliyim felan..ben de dedim ezik bir kuş ya da klavyesı sürçtü..

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle bir beraberlige Ben sevinmem oynanan futbola bakarim. Iyi oynarsin berabere kalirsin eyvallah Sans yanimizda degildi dersin Ama amaci ne olan ne yaptigi belirsiz olan bir macdan sonra Ben beraberlige sevinmem

Bu arada o el pozisyonuna penaltı vermediğine şükretmeliyiz.Marcao gol yememiz için elinden geleni yapıyor..
O pozisyon bence kesinlikle penaltıydı nasıl oldu da es geçildi bilmiyorum ama Marcao 2 Benfica maçının üzerine doğrudan bu maçı da kaybetmemize sebep olacak hatayı yapmıştı

Maç genelinde iyiydi ama salakça bir hataydı asla asla bu seviyede bir daha tekrar etmemesi gerekiyor

Brugge psgden fark yiyebilir doğruda alanyayla kıyaslamak komik
Brugge şu tempo ve oyun hızıyla bizim ligte her takımı çok rahat yener

O pozisyon bence kesinlikle penaltıydı nasıl oldu da es geçildi bilmiyorum ama Marcao 2 Benfica maçının üzerine doğrudan bu maçı da kaybetmemize sebep olacak hatayı yapmıştı

Maç genelinde iyiydi ama salakça bir hataydı asla asla bu seviyede bir daha tekrar etmemesi gerekiyor

El degil de poposuna carpti gordum ben

Buna da şükür.

Top Net kaba etine çarptı hatta izlemedi bile hakem pozisyonu

Beklediğimden çok daha iyiydik tam da olması gerektiği gibi oynamaya çalıştık bence. Kaçan pozisyonlar can sıkıyor ama onlar da kaçırdı başa baş güzel bi maç oldu. Real'den puan ya da puanlar alıp içeride Brugge'yi tokatlayıp Uefa kupası'na gidelim tertemiz..

El degil de poposuna carpti gordum ben

Bilmiyorum reis çok çabuk geçti pozisyonun tekrarı o arada forma bakarken net şekilde incelemedim ama gördüğüm kadarıyla çarpmıştı

O kadar VAR kamerası inceleyip penaltı vermediğine göre dediğin olmuştur büyük ihtimalle

3 yerdik alanyadan ben real maçını izliyim felan..ben de dedim ezik bir kuş ya da klavyesı sürçtü..

Bence bu maç özelinde Brugge nin hücum hattı başı koparılmış tavuk gibiydi atletler ama bal yapmayan arılardı 4 haftadır izlediğim Alanya daha kendini bilerek hücum ediyor benim fikrim bu hala arkasındayım

Beklediğimden çok daha iyiydik tam da olması gerektiği gibi oynamaya çalıştık bence. Kaçan pozisyonlar can sıkıyor ama onlar da kaçırdı başa baş güzel bi maç oldu. Real'den puan ya da puanlar alıp içeride Brugge'yi tokatlayıp Uefa kupası'na gidelim tertemiz..
Realden puan ya da puanlar almak demek psg den de puan ya da puan almak demek bu da =ilk 2

O değil de gerçekten kritik bir pozisyondu o ve VAR incelemesi sadece saniyeler sürdü hakem pozisyonu izlemeden devam ettirdi futbolcular da hakemin işini zorlaştırmadı

Bu olay bizim ligde yaşansa programlar hala o pozisyonu tartışıyordu yok eline mi çarpı kaba etine mi diye

Sikeciler 8 10 yıldır gidemedikleri için dizi izliyorlar şu sıralar a haber izleyin talimatı gelmiş

Geri
Üst Alt