Mehmet Mert
Parçalı Üye
- 15 Temmuz 2012
- 3.395
- 1.466
- 1.773
Deplasmanda bir puan iyi. Ama babelin kacirdigi pozisyona uzulmemi engellemiyor.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Balta girmemiş ormanlarından çıkarıp getirdiğimiz için doğru bir önerme evet.Onyekuru diye zırlayanlar bizi.kiler almadan önce taniyor muydu acaba adamı?
3 yerdik alanyadan ben real maçını izliyim felan..ben de dedim ezik bir kuş ya da klavyesı sürçtü..Olmaz mı rengim ama benim görüşüm bu yönde neden üstüme gelindi anlamadım bence Alanya şu Brugge den daha iyi takım yani bu akşamki maç özelinde konuşuyorum
O pozisyon bence kesinlikle penaltıydı nasıl oldu da es geçildi bilmiyorum ama Marcao 2 Benfica maçının üzerine doğrudan bu maçı da kaybetmemize sebep olacak hatayı yapmıştıBu arada o el pozisyonuna penaltı vermediğine şükretmeliyiz.Marcao gol yememiz için elinden geleni yapıyor..
Deplasmanda bir puan iyi. Ama babelin kacirdigi pozisyona uzulmemi engellemiyor.
O pozisyon bence kesinlikle penaltıydı nasıl oldu da es geçildi bilmiyorum ama Marcao 2 Benfica maçının üzerine doğrudan bu maçı da kaybetmemize sebep olacak hatayı yapmıştı
Maç genelinde iyiydi ama salakça bir hataydı asla asla bu seviyede bir daha tekrar etmemesi gerekiyor
Top Net kaba etine çarptı hatta izlemedi bile hakem pozisyonuO pozisyon bence kesinlikle penaltıydı nasıl oldu da es geçildi bilmiyorum ama Marcao 2 Benfica maçının üzerine doğrudan bu maçı da kaybetmemize sebep olacak hatayı yapmıştı
Maç genelinde iyiydi ama salakça bir hataydı asla asla bu seviyede bir daha tekrar etmemesi gerekiyor
Bilmiyorum reis çok çabuk geçti pozisyonun tekrarı o arada forma bakarken net şekilde incelemedim ama gördüğüm kadarıyla çarpmıştıEl degil de poposuna carpti gordum ben
Bence bu maç özelinde Brugge nin hücum hattı başı koparılmış tavuk gibiydi atletler ama bal yapmayan arılardı 4 haftadır izlediğim Alanya daha kendini bilerek hücum ediyor benim fikrim bu hala arkasındayım3 yerdik alanyadan ben real maçını izliyim felan..ben de dedim ezik bir kuş ya da klavyesı sürçtü..
TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Realden puan ya da puanlar almak demek psg den de puan ya da puan almak demek bu da =ilk 2Beklediğimden çok daha iyiydik tam da olması gerektiği gibi oynamaya çalıştık bence. Kaçan pozisyonlar can sıkıyor ama onlar da kaçırdı başa baş güzel bi maç oldu. Real'den puan ya da puanlar alıp içeride Brugge'yi tokatlayıp Uefa kupası'na gidelim tertemiz..