⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

Ne mi yapacaktı ? Onuda ben söyleyeceksem Terim ne işe yarıyor orda ?

Full force saldır diyen kim ?

Maçın başından beri Falcao 2 stoperle boğuştu. İzledi resmen. Oyuncular şapkadan tavşan çıkaracakta biz gol atacağız.

Nasıl vasatsever olmuşsunuz siz öyle !? Yetiyor size 1 puan heralde.

Neyse hayallerim var der 2 edebi laf eder tav olursunuz.
Bana deplasmanda alınan 1 puan yetiyor
Falcao 2 defansla boğuştu ama orta sahayı boşaltıp Andone alsa bizi nasıl zımbalayacaklarını biliyorum..

Beni bilenler bilir.Benim hedefim 3.olarak gruptan çıkmak ve de ligi almak
Aklım bu maçta bile değildi benim aklım Malatya da

Hocamizi severim Ama suana kadar beni hayal kirikligina ugratiyor. Tamam deplasman anliyorum biraz daha dikkatli oynanir ama insan biraz gol Arar risk alir bu ne ya böyle futbol mu olur Allah askina. Defans yapiyorsun Bari kontra ataka yönelik oyna. Olacak is degil 1 puan fena degil Ama oynanan futbol ne amac neydi hic birsey anlamiyorum bizim takimdan anlamakda mümkün degil. Yaptigimiz hic birsey uyusmuyor takimda bir uyusmazlik var. Ilk onbirin sekizi hazir degil. Brüggeye karsi 90 dakika defans yapiyorsak ozaman psg ve Madrid maclarinda kaleye gemi yerlestirelim. Fatih hocanin amaci ne anlamak mümkün degil galatasaray defans yapma yaptirir diyen bir kisinin bu sene yaptiklarina anlam vermerk zor.
Kontrat atak oynuyorsun ama kanatlar da yavaş oyuncular var. Bundan böyle birşey karşımıza çıkıyor.

Böyle oynarsak yalnız Falcao gol falan atamaz. Adama top gelmiyor.

Hızlı kanat olması gerekiyordu. O nedenle Emre Mor mutlak oynamalı. Devre arası da Onyekuru tarzı biri alınmalı, yoksa Falcao çok zor gol atar.

Beraberlik istedik onun için çıktık ve aldık bence çoğu eleştiri yersiz hoca takımı galibiyet için oynatmadı zaten çok belli. İçerde yeneriz bunları

Seri ve Lemina bu oyunuyla forma yüzü zor görür keşke Fernando'yu satmasaydik ya da Banegayi falan alsaydık.

Belhanda bir an önce iyilesmeli maskeyle falan oynasın 4-1-4-1 sisteminde geride Nzonzi onlerinde belhanda ve feghouli kanatlarda Emre mor ve Babel forvette Falcao bu şekilde oynamaliyiz lemina ve seri kesilir

Aynı cümleyi maçta ben de kurdum, Slavia Prag'dan yeni almışlar 2.5 m € ya. Güncel değeri 6m €. Hem de sol ayaklı

Tıpkı Luyindama gibi ikili mücadelelerde ve hava toplarında ezici bir üstünlüğü var üstelik tıpkı Luyindama gibi cüssesine göre bayağı hızlı öyle inanılmaz bir defosunu da görmedim

Hatta benim gözümde Brügge adına maçın adamı Deli'dir artık futbolda stoper oyuncuları böyle hem fizik üstünlüğü olan hem de hızlı oyunculardan oluşuyor olabildiğince az fiziksel defolu oyuncular oynuyor

Deli-Luyindama ikilisi fenaa olurdu keşke Diagne ile takas etsek :asd:

Emre mor kesinlikle takıma monte edilmeli er yada geç.

Oda savunma yapmasını öğrenmeli veya bugünkü gibi fegholi yakınında olup o açığı kapatmalı.

Kanat hızı ve karşı savunmanın dengesini inanılmaz bozuyor

bizim en büyük sorunumuz iki bekte cok temposuz, marianonun yerine artik kesinlikle sener oynamali!!

Geri
Üst Alt