Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.755
- 7.292
- 1.743
Ne kadar kostuk acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz galibiyet için yüklenirken kontradan bizi deşerler gibi görünüyorbunlar içerde daha tehlikeli olur demedi deme
Sen daha dünyada yokken armanın peşindeydim renkdaş bir özür bekliyorumAlanya tarafından taze hoplatılmış taraftar mesajı bu tanırım nerede görsem.
Acısı taze
Taze yemiş fb var olurmuBrugge şişirilmiş bir takım Alanya ile oynasaydık 3 tane yemiştik bu futbolla
Bana deplasmanda alınan 1 puan yetiyorNe mi yapacaktı ? Onuda ben söyleyeceksem Terim ne işe yarıyor orda ?
Full force saldır diyen kim ?
Maçın başından beri Falcao 2 stoperle boğuştu. İzledi resmen. Oyuncular şapkadan tavşan çıkaracakta biz gol atacağız.
Nasıl vasatsever olmuşsunuz siz öyle !? Yetiyor size 1 puan heralde.
Neyse hayallerim var der 2 edebi laf eder tav olursunuz.
Kontrat atak oynuyorsun ama kanatlar da yavaş oyuncular var. Bundan böyle birşey karşımıza çıkıyor.Hocamizi severim Ama suana kadar beni hayal kirikligina ugratiyor. Tamam deplasman anliyorum biraz daha dikkatli oynanir ama insan biraz gol Arar risk alir bu ne ya böyle futbol mu olur Allah askina. Defans yapiyorsun Bari kontra ataka yönelik oyna. Olacak is degil 1 puan fena degil Ama oynanan futbol ne amac neydi hic birsey anlamiyorum bizim takimdan anlamakda mümkün degil. Yaptigimiz hic birsey uyusmuyor takimda bir uyusmazlik var. Ilk onbirin sekizi hazir degil. Brüggeye karsi 90 dakika defans yapiyorsak ozaman psg ve Madrid maclarinda kaleye gemi yerlestirelim. Fatih hocanin amaci ne anlamak mümkün degil galatasaray defans yapma yaptirir diyen bir kisinin bu sene yaptiklarina anlam vermerk zor.
Olmaz mı rengim ama benim görüşüm bu yönde neden üstüme gelindi anlamadım bence Alanya şu Brugge den daha iyi takım yani bu akşamki maç özelinde konuşuyorumTaze yemiş fb var olurmu
TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tıpkı Luyindama gibi ikili mücadelelerde ve hava toplarında ezici bir üstünlüğü var üstelik tıpkı Luyindama gibi cüssesine göre bayağı hızlı öyle inanılmaz bir defosunu da görmedimAynı cümleyi maçta ben de kurdum, Slavia Prag'dan yeni almışlar 2.5 m € ya. Güncel değeri 6m €. Hem de sol ayaklı
![]()
Simon Deli - Oyuncu profili 25/26
Simon Deli, 33, Fildişi Sahili ➤ SK Slavia Prag B, 2025'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 200 bin € ➤ * 27 Eki 1991, Abidjan, Fildişi Sahiliwww.transfermarkt.com.tr

O mesaja bu cevap hakdır , hiç kusura bakma.Sen daha dünyada yokken armanın peşindeydim renkdaş bir özür bekliyorum
Terim takima onde baski yapmayi ne zaman ogretecek merak ediyorum
Alanya tarafından taze hoplatılmış taraftar mesajı bu tanırım nerede görsem.
Acısı taze