⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

Var ya, bok gibi oynadık! 90 dakika çile, bu nasıl bir oyun anlayaşı.. deplasmanda berabere kalmak kötü sonuç değil, ama oynadığımız, daha doğrusu oynamadığımız futbol çok kötü! Rezil ettiniz bizi.

saol reyis
her zaman objektif olmaya calisirim tabi
ikinci yarida rakip defansi bozabilecek adem, andone gibi isimleri tercih etmemek ciddi bir hata oldu hoca adina
Hoca gençlik donemlerindeki gözü kara terim değil futbol anlayışı daha garanticiye döndü ve bu değişmez artık eskiden olsa brugge 10 kişi kalınca andone yada ademi anında koyardı ama şimdi acaba gol.yermiyim diye düşünüyor
Kendisine tek eleştirim niye hamle için 80 dk bekliyor
Fizik olarak toparlarsa bu takım Ali sahaya Nihat dedesiyle çıksa yine gol atariz

Bu maç özelinde çok üzülmeye gerek yok ligdeki maçlardan çok daha iyi yerleştik sahaya, takım biraz daha beraber oynadıkça tabloyu daha net görürüz. Tek itirazım Emre Mor'un artık 11'e girmesi gerekliliği dripling yapan kanat şart.

Gerçekçi olmamız lazım bu gruptan çıkamayız en fazla üçüncü oluruz real madrid ve psgyi geçmemiz bu bekler ve stoperlerle imkansız gibi birşey üçüncülükteki rakibimizden de bir puan aldık deplasmanda evimizde de yenersek üçüncü oluruz işte takımın fizik gücü zayıf bazılarımız çok şey bekliyor takımdan hocaya eleştiriler var ama bence o da ilk ikiye giremeyeceğimizi biliyor son dakikalardaki skoru koruma hamleleri de bunu gösteriyor

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mal mal yorum yapmışsın millete bk atıyorsun.Sanane insanlar istediği gibi yorum yapar.
Adam takımın oynadığı umut vermiyor üzülüyor içini döküyor..

Sen tuttuğun takımın farkında değilsin.
İnsanlara bk atacağına Maçla alakalı yorum yapda niye burdasın belli olsun..

Ben yıllardır buradayım senin gibi sadece sallamak için girmiyorum

İyi forumlar

Takıma tebrikler. Deplasmanda bir puan iyidir.

Nzonzi harikaydı. 10 üzerinden 100 veriyorum. Lemina, Seri ve Belhanda Nzonzi’nin ayarına birazcık yaklaşsa çok sağlam orta sahamız olacak.

Defans dörtlümüz kötüydü. Defansın göbeğini bugün kesinlikle beğenmedim. Verdiğimiz pozisyonlar bireysel pozisyon hatalarından kaynaklandı. Bu kadar adam kaçırırsak PSG’den ve Madrid’den rahat büyük fark yeriz.

Babel’in kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyon onun takipçiliğinden doğdu ama kafasını kaldırsa hem uzak direk hem de Falcao boştu. Bir sıfır öne geçsek maçın çehresi değişir tahminen ikiyi üçü bulacak pozisyonları yakalardık.

Emre Mor’a ihtiyacımız var. Maça girince bence iyi işler yaptı ve takımın çehresini direk değiştirdi. Ne yapacağı çok belli bir takımdan, ne yapacağı belli olmayan adam eksiktebilen bir takıma dönüştük.

Feghouli iyi oynamadı ama iki pozisyonda çok iyi şutlar çıkardı. Topun direği sıyırıp gittiği pozisyonda harika vurdu, gol olmaması büyük şansızlıktı.

Muslera çok iyi bir maç çıkardı. Kafa vuruşunda elini çok iyi uzattı. Takımına bir puanı kazandırdı. Nzonzi’den sonra benim ikinci favori oyuncumuzdu.

Son notum Falcao için. Daha önceki yıllarda forvetlerimizin yaşadığı sıkıntıyı o da çekiyor. Yeterince beslenmiyor bir, çok yanlız bırakılıyor iki.

Üçüncülük kapısı aralandı.

Anlamsız ağlayan taraftar profilimiz bu maçta da her zaman olduğu gibi ortaya çıktı. Yok Terim istifa, yok rezalet oynuyoruz...

Nerenizle seyrediyorsunuz maçı??

1. Bu maçın hakkı beraberlikti, Brugge 2-3 tane fazla pozisyona girdi ama bizim pozisyonlarımız daha netti.

2. Çıkan kadro gayet iyiydi, Terim’in maç içinde erken ve çok sayıda değişiklik yapmadığını cümle alem biliyor. Her maç bunun için zırlanır mı?

3. Maçtan önce 3-0 biter, rahat alırlar diyenler başa baş oyuna ne diyecek?

4. Beraber oynamaya yeni başlamış bir ekibimiz var, birbirlerine alışacaklar inşallah, alışıyorlar da.

5. Geçen sene 30 milyon len, satmıyoruz len diye göklere çıkardığınız bu sene de yerin dibine soktugunuz Marcao ve Luyindama, kötü mü oynadı?

Ne zannediyorsunuz, ilk 11’e 4 yeni adam aldık diye, bir anda uçacak mıyız?

Mucizeye meh diyen bir toplumuz vesselam.

Babel'in pozisyonu aklıma geldikçe üzülüyorum, o nasıl kaçtı akıl alır gibi değil.

Var ya, bok gibi oynadık! 90 dakika çile, bu nasıl bir oyun anlayaşı.. deplasmanda berabere kalmak kötü sonuç değil, ama oynadığımız, daha doğrusu oynamadığımız futbol çok kötü! Rezil ettiniz bizi.

JPM017005_49920.jpg

Şu S.Deli 'yi alıp Luyindama'nın yanına koyacaksın var ya rakipleri komalık ederdi bu ikili

Aynı cümleyi maçta ben de kurdum, Slavia Prag'dan yeni almışlar 2.5 m € ya. Güncel değeri 6m €. Hem de sol ayaklı

Geri
Üst Alt