⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

Marcaonun pozisyon bizim ligte olsa penaltiyi hakem düşünmeden vermişti heleki hakem Halis Mete Ali filansa net kırmızıda verirdi

Dehşette oyun kurdu ya. Bize gelse 6 ay sonra götü başı dağıtır örneği var elimizde
Yani takımını zorda bırakmıyor doğru yerlere oynuyor hızlıca topu ayağından çıkarıyor üstelik hızlı olduğu için sadece kalesinin önünde değil taa orta sahaya kadar çıkıp işini yapabiliyor

Ah keşke Diagne'yi orda bırakıp Deli'yi alıp gelsek :asd:

Gerçekten Luyindama ile birlikte korkunç işler yaparlar rakiplere

Hocanın şu an kurduğu takımda 2 tane fişek gibi bek olsa takımın oyunu anormal değişir, takımın geneli teknik kapasitesi yüksek ve ayağa çok iyi top yapıyoruz ama rakibin dengesini bozacak oyuncumuz yok ayrıca. Beklere çok alan açar aslında bu takım ama bizimkiler baya kötü bu ara. Linnes-Mariano olayında çok yanlış tercih yaptı bence hoca.

Yok be hocam PSG'ye gücümüz yetmez ama Real'in işi belli olmuyor 4 puan alsak şaşırmam.

Bizim sahadaki maçta Cavani-Mbappe-Neymar sakat olursa belki beraberlik koparabiliriz ama..
Renktaş arenada rakip kim olursa olsun hiç fark etmiyor bunu hepimiz biliyoruz ve 3 puana oynuyoruz.ben 39 yaşındayım ve hiç evimizde oynadığımız maçta rakipten 1 puan almak için oynadığımıza şahit olmadım..o yüzden psg ve real ile evimizdeki maçlardan 4 puan almak çok da absürt değil bence..club bruggeyı de burada yenersek 8 puan bizi bir ihtimal 2 ye sokabilir..

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takim her mac bi tik daha iyi oynuyor. Onceki yillarin aksine takimda futbolu bilmeyen adam neredeyse yok. Birtek Marcao acemi. Cok olgun futbol oynayagiz form tutunca bu belli oldu. Deplasmanda alinmis puan guzel. Icerdeki iki macta 2 beraberlik yerine bir galibiyet daha guzel olur. Gonul 6 puan isterde hayal gormemek lazim.

O pozisyon penaltı değil. Kol doğal konumda.

Kol açık olsa net penaltıydı. Benzer pozisyonda top Brugge lü oyuncunun koluna çarpmıştı ve hakem devam kararı verdi.

Yorumlar çok garip, bruge çöpmüşte galibiyeti kaçırmışız. Puhaha. Bruge bizim kuşgillerle oynasa 4-5 lik ederdi heralde. Adamların çok net 2 golü kaçtı. Bizim birtane hatadan gelen pozisyonumuz var. Beraberlik çok iyi sonuç. Takım bugün iyi oynadı ilk kez beğendim. Özellikle 2.yarı iyiydik. Nzonzi, luyindama çok iyiydi. Daha iyi olacaz sinyali vardı.
Ama bu arenada bu futbol yetmez. Grupta 3.lük hedef olmalı. Şu an diğer maça bakıyorumda ilk 2 garanti, biz bu adamlarla başedemeyiz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu maçta ben takımı beğenmedim diyen varsa kendisine gs basketbol kombinesi hediye edeyim. O maçlara gitsin. Çünkü futboldan anlamıyor demek.

Bu kadar genç, formda, senden haftalar öncesinde maçlarına başlamış bir takıma karşı oynuyorsun ve deplasmandasın. 1 puan alıyorsun. ki bu muhtemel rakibin... ve bu takım senin evine gelecek.

Lemina bence iyiydi sonucta adam suan yuzde 60'larda oynuyor. Seri yanliz cok berbat. Geldiginden beri olumlu haraketi yok.

Renktaş arenada rakip kim olursa olsun hiç fark etmiyor bunu hepimiz biliyoruz ve 3 puana oynuyoruz.ben 39 yaşındayım ve hiç evimizde oynadığımız maçta rakipten 1 puan almak için oynadığımıza şahit olmadım..o yüzden psg ve real ile evimizdeki maçlardan 4 puan almak çok da absürt değil bence..club bruggeyı de burada yenersek 8 puan bizi bir ihtimal 2 ye sokabilir..

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dediğin gibi olursa ilk 2 gireriz ama uzun zamandır içerideki maçlarda da bariz üstün oynayamıyoruz deplasmandaki gibi tıkanıyoruz. Oyunumuz oturursa neden olmasın ama düşüncesi bile güzel..

Yani takımını zorda bırakmıyor doğru yerlere oynuyor hızlıca topu ayağından çıkarıyor üstelik hızlı olduğu için sadece kalesinin önünde değil taa orta sahaya kadar çıkıp işini yapabiliyor

Ah keşke Diagne'yi orda bırakıp Deli'yi alıp gelsek :asd:

Gerçekten Luyindama ile birlikte korkunç işler yaparlar rakiplere
Ben direkt marcao gördüm o herifte bizimkinin 6 ayda geldiği seviye korkutucu problemini acilen çözmemiz gerekir.
Çözemiyorsak babamızın oğlu değil ya zarar etmeden yol verelim, her dönem alttan yaş grubundan oyuncular geliyor bağımlı kalmamak gerekir.

Geri
Üst Alt