Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.910
- 39.303
- 3.993
Marcaonun pozisyon bizim ligte olsa penaltiyi hakem düşünmeden vermişti heleki hakem Halis Mete Ali filansa net kırmızıda verirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani takımını zorda bırakmıyor doğru yerlere oynuyor hızlıca topu ayağından çıkarıyor üstelik hızlı olduğu için sadece kalesinin önünde değil taa orta sahaya kadar çıkıp işini yapabiliyorDehşette oyun kurdu ya. Bize gelse 6 ay sonra götü başı dağıtır örneği var elimizde
Bir cacığı olmadığını nereden anlıyoruz?Tamamda o farklı bu farklı. Maç öncesi 1 puan iyi diye bir cacığı olmayan rakipten aldığın 1 puana sevinmek bence gereksiz
%90'ının tanımadığına kalıbımı basarım. Son 10 maça kadar da küfür etmişlerdir.Balta girmemiş ormanlarından çıkarıp getirdiğimiz için doğru bir önerme evet.
Renktaş arenada rakip kim olursa olsun hiç fark etmiyor bunu hepimiz biliyoruz ve 3 puana oynuyoruz.ben 39 yaşındayım ve hiç evimizde oynadığımız maçta rakipten 1 puan almak için oynadığımıza şahit olmadım..o yüzden psg ve real ile evimizdeki maçlardan 4 puan almak çok da absürt değil bence..club bruggeyı de burada yenersek 8 puan bizi bir ihtimal 2 ye sokabilir..Yok be hocam PSG'ye gücümüz yetmez ama Real'in işi belli olmuyor 4 puan alsak şaşırmam.
Bizim sahadaki maçta Cavani-Mbappe-Neymar sakat olursa belki beraberlik koparabiliriz ama..
Ezik kuşun teki yahu biz bunu sktir edeceğimize bu bizi yemlemeye çalışıyor3 yerdik alanyadan ben real maçını izliyim felan..ben de dedim ezik bir kuş ya da klavyesı sürçtü..
TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Babel feghouliden bin kat faydalı çünkü?Babel alınmadan yerine hızlı kanat alınmalıydı demiyorda feghuli satılsın diyor![]()
OkSana özelden kanıtlasam burda çıkıp yaptığın yakıştırman için Özür dileyecek kadar delikanlı mısın acaba
Dediğin gibi olursa ilk 2 gireriz ama uzun zamandır içerideki maçlarda da bariz üstün oynayamıyoruz deplasmandaki gibi tıkanıyoruz. Oyunumuz oturursa neden olmasın ama düşüncesi bile güzel..Renktaş arenada rakip kim olursa olsun hiç fark etmiyor bunu hepimiz biliyoruz ve 3 puana oynuyoruz.ben 39 yaşındayım ve hiç evimizde oynadığımız maçta rakipten 1 puan almak için oynadığımıza şahit olmadım..o yüzden psg ve real ile evimizdeki maçlardan 4 puan almak çok da absürt değil bence..club bruggeyı de burada yenersek 8 puan bizi bir ihtimal 2 ye sokabilir..
TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben direkt marcao gördüm o herifte bizimkinin 6 ayda geldiği seviye korkutucu problemini acilen çözmemiz gerekir.Yani takımını zorda bırakmıyor doğru yerlere oynuyor hızlıca topu ayağından çıkarıyor üstelik hızlı olduğu için sadece kalesinin önünde değil taa orta sahaya kadar çıkıp işini yapabiliyor
Ah keşke Diagne'yi orda bırakıp Deli'yi alıp gelsek
Gerçekten Luyindama ile birlikte korkunç işler yaparlar rakiplere