⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

anlaşıldı ki CL için feghouli-babel-falcao hücüm hattı yetersiz. 3 iyi ortasahamız var ama hiç 10 numaramız yok.
Vallahi kim ne derse desin, ben pirpir hızlı, kanat da sıfıra inen ve adam geçebilen Kanatlar dan hoşlanıyorum ve istiyorum.
Bruma, Onyekuru, Garry tarzı adam yok..

Feg ve Babel takımın fiziki direncini kırıyor ve hız / dinamik kaybı oluşuyor.

Takımı, özellikle defansif bakımdan tahminimden iyi buldum. Hücum anlamında zaten ligde de ne yaptığımız belli değil, kader-kısmet hesabı yürüyoruz şimdilik...İnisiyatif kullanma yetisine sahip birkaç futbolcunun form tutmasıyla işlerin bir nebze düzeleceğini umuyorum...

Takımın tam kapasiteye ulaşması halinde bile bu grubun favorisi olamayız. 5 büyük ligin güçlü takımları ile diğerleri arasındaki makas giderek açılıyor; bunların arasına ancak çok güçlü ekonomi ve organizasyona sahip kulüpler dönemsel olarak girebilir. Uzunca bir süre hiçbir Türk takımının bu tanımın gereklerini yerine getiremeyeceği malum...

Falcao'ya dogru durust top gelmedi, mac sirasinda Falcao = Umut Bulut diyenler vardi hahaha Olum siz kac yasindasiniz?

Takımı, özellikle defansif bakımdan tahminimden iyi buldum. Hücum anlamında zaten ligde de ne yaptığımız belli değil, kader-kısmet hesabı yürüyoruz şimdilik...İnisiyatif kullanma yetisine sahip birkaç futbolcunun form tutmasıyla işlerin bir nebze düzeleceğini umuyorum...

Takımın tam kapasiteye ulaşması halinde bile bu grubun favorisi olamayız. 5 büyük ligin güçlü takımları ile diğerleri arasındaki makas giderek açılıyor; bunların arasına ancak çok güçlü ekonomi ve organizasyona sahip kulüpler dönemsel olarak girebilir. Uzunca bir süre hiçbir Türk takımının bu tanımın gereklerini yerine getiremeyeceği malum...
En son örnek olarak Ajax gibi....2000 takımımız gibi doğru kurgulanmış proje takımı ile de olur bu iş.

2000 yıllarında kadro kalite farklılıklar kağıt üzerinde aynı bugün gibiydi az çok.

Arsenal takımına bir bakalım veya Real Madrid o dönemin. Çok üst düzey kadroları mevcuttu mali anlamda da.

Bugünlere de Ajax benzer başarıyı gösterdi geçen sezon.
Belirli seviyen mevcut ise kadro olarak ve takım oyununu takır takır işlete bilirsen kafa kafaya oynarsın bunlara karşı.

Édit
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Ekli dosyalar

• Screenshot_20190918_234712_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20190918_234712_com.android.chrome.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 76
Geri
Üst Alt