⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

Takim fizik gucunu yavas yavas topluyo iste ama bu bekler ile 3 5 2 devam etmeli mi kararsizim Omer Sener demeyin.onlar ilede olacak is degil suan linese Cok ihtiyacimiz var

avuntumuz bu mu. her takım 1-0 önde iken son dakikalarda zaman geçirir. biz de lig sonuncusu ile oynarken skor 1-0 ise son dakikalarda zaman geçiriyoruz. bu bir kıstas değil. golden önce hiç şut attık mı acaba kaleye bilmiyorum, bir bakmak lazım. maç boyu var mı %100lük gol pozisyonumuz? peki adamlar golden önce kaç kere net pozisyon yakaladı? bu soruların cevabı açık ve net ortada. hal böyle iken biz çok iyi top oynadık demek pollyannacılıktan başka bir şey değil.

ha benim zaten psg'yi eze eze yenelim gibi bir düşüncem yok, bunun olması da bizim takımın şuanki hali ile imkansız zaten. ama iyi de oynamadık yani, adamların izin verdiği ölçüde oynadık

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu takım daha 2 gün önce fb ye karşı bile rezil oynadı yahu 2 günde ne bekliyordunuz ki en azından mücadele edelim ruhsuz oynamayak dedik en azından onu yaptık kapasitemiz bu kadar ne bekliyordunuz anlamıyorum takımımız yetersiz nasıl anlıyacaksınız acaba bu gerçeği bu beklerle olmayan kanat oyuncularıyla avrupada maç kazanman öyle kolay iş değil.

Halen gol kisirligi devam ediyor gol atamiyoruz bir türlü Brugge bile deplasmanda reale 2 gol attı biz 5. Macimiz oldu 0 çektiğimiz

Aynı kadroya ek sadece iki degisiklikle belhanda yerine lemina
ve babel yerine feguili ile başlamayı denemeli fatih hoca.
Hatta andone de bana sol kanatta babelin yerine daha hareketli bir oyuncu olarak denenebilir.

Di Maria Ne kadar rahat pozisyona giriyor oyle ya Bugun o olmasasaydi o.pozisyonlari bile bulamazlardi .

Henüz gol atamadık ama sadece 1 gol yedik. Bunlar artık önemli referanslar. Bundan sonra bu oyunun üstüne koymamız gerekiyor. İsteyince yapabileceğimizi gösterdik.

Real Madrid maçları bence PSG'den daha zor geçecektir. Bu şekilde kendimizi alıştırmamız lazım. Biz Real'i bekliyoruz onlarda bizi yenip çıkış yapmak istiyor.

Forvet arkasi Babel, Feghouli, Belhanda 3 rezili oynarsa Genclerbirligine de gol atamayiz.

Bu oyun planı ve bu oyuncularla süper ligde bile gol atamıyoruz, kaldı ki cl de gol atıcaz. Çok durağan ve plansız top oynuyoruz. Bence bugün de rezil top oynadık ama şanslı günümüzdeydik psg atamadı.
Rezil top oynadik degide oynadiniz deseydin sana katilabilirdim.

Ara transferde bek ve onyekuru tarzı kanat alma ihtimalimiz olabilir mi acaba? Su kadroda onyekuru olsa bekler bu kadar sırıtmazdı cünkü.

Babel, Feghouli ve Belhanda aynı anda oynamasın bu takım kazanmaya başlar!

Abartı şekilde sakatlık vs yaşamazlarsa bu sene final oynarlar gibi. Ya city ya da bunlar alacak bence kupayı.

takımın birinci büyük problemi son paslar zaten.

son paslarda saçma sapan pas atıp pozisyon ölüyor. 8. resmi maçımız daha 6 gol attık rezalet bunların 3ü sadece kayserispora
Aynen katiliyorum.
Selcugun burak yilmaza attigi paslar gibi falcaoya top atabilen yok.ben seri ve leminadan o konuda umutluyum.Bakalım

Gueye: İnanılmaz bir atmosfer. Kendime henüz gelemedim. Kulaklarım şu an net duymuyor. Kendimi kısa sürede doktora göstermeliyim. Burası bir efsane.

Desibel rekoru mu kırıldı adamı sağır ettiniz

Geri
Üst Alt