⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

Bu sistemde 3 değişiklik ile takım daha oturaklı oynar gibi.

Mariano-Şener
Babel-Andone
Belhanda-Feghouli(Lemina) maçına göre

Falcao'nun serbest vuruştan önce kaleye bir bakışı vardı dedim kesin gol. Adeta bir kaplan. Daha çok duran top kazanmalıyız.

Ulan o degil de su oyunu fenere oynasak yenerdik.yanlis maca agirlik verilmis.hem feneri yenemedik hem de psgden puan alamadik

Avuntumuz bakiyorumda yine bos istatistikler. 3 puani alan aldı ve mutlu mesut döndü Fransaya fazla tatava yapmadan. PSG net kasmadı. Bir gol atsaydik şansa durum karisabilirdi. Nzonzi sukadar top calmis. Donk bacak arasi atmış, bunlar boş iş.

Maçı kaybettik ama takım sonunda karakter gösterdi ve oyun planı kazandık bugün.. 3-5-2, 3-4-1-2 ve 3-4-3 hepsi gider

Bu guruptan çıkacağız inanmayan otobüse binmesin bu forumu şimdi terketsin

Avuntumuz bakiyorumda yine bos istatistikler. 3 puani alan aldı ve mutlu mesut döndü Fransaya fazla tatava yapmadan. PSG net kasmadı. Bir gol atsaydik şansa durum karisabilirdi. Nzonzi sukadar top calmis. Donk bacak arasi atmış, bunlar boş iş.

Hocaları çıldırdı yahu nasıl kasmadılar

Sorun şu çok iyi potansiyelli oyuncularımız var nzonzi seri lamina falcao babel andone ancak bunlarin yaninda aradaki bağları çok kötü pas yaparak bozan mariano ve nagatomo gibi oyuncularımız da var. birde orta sahada araya pas atabilecek selçuk gibi bir oyuncumuz olsa varya bu takım tadından yenmez.
Ben takımı fener maçında da beğendim bu maçtada beğendim.daha iyi olacağız.
Kelin bize vermedigi Banegayi tarif etmisin tam lemina Nzonzi Banega cok dengeli bi ortasaha isin defans kismi nzonzide Cift ofans ve defans Lemina b2b dedikleri Banegada araya top salan adam

Ulan Psg’ye karşı Liverpool ve City dışında hücum oynayabilecek ve çatır çatır pozisyona girebilecek bir takım var mı?

Geri
Üst Alt