⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

Dream team 🤤
Muslera
Eboue Luyindama Marcao Telles
Melo Nzonzi
A.K.Keita Sneijder Bruma
Drogba

alakası yok, zorladıgımızı düşünüyorum. Hakem Seri'ye yapılan faulu verse o golü de yemezdik hazırlıksız yakalanıp. Hele hele zaman geçirmek için epey ugrastılar, ciddi manada zorladık
Abi ne zorlamasi ya orada yemesek macin akışı böyle olmazdi ki cok fena zorlarlardi zaten 3 pasla gol pozisyonuna girdiler kac kere

Sahada sadece mucadele vardi. Hucum kalitesi yerlerde. Daha takimda adam gececek adam yok

bu durum beni korkutuyor.

takımda hiç hücum tehdidi yok.

belki yenilmesi zor bir takıma dönüşebiliriz ama hücumda kimseye diş geçiremiyoruz.

bugün için bir şey denmez sonuçta rakip belli. ama tam olarak aynı futbolu ligdeki bir takıma karşı oynasak yeneriz diyebiliyor muyuz ? bence berabere kalırdık. üretkenlik ciddi sıkıntı ve çözüm de bulamıyoruz.

Bende foruma 26 ağustos 2018 tarihinden beri banlanmadan cik cik ötmeye devam edebeldiğin için tebrik ederim. İyi sızmışsın ;)

Boş yapmazsan sevinirim. Objektif olmamiz gerek. Takimi pohpohluyoruz suan ki bence buna gerek yok. Bu bize birsey kazandirmaz. Istatistikler mac kazandirmiyor. Goller kazandırıyor. Ve bunda net sıkıntı yaşıyoruz.

Luyini bire birde gecmek com zor ya Gecen hafta Vedati Bu hafta Di Mariayi yedi bitirdi .Bi pozisyinda mbappe topla ruzgar gibi aldi gitti sonrasinda yetisti aldi topu. Bireysel hatalar yapmasa harika bi defans oyuncusu .Luyin formunu yakaldi Az gol yemeye basladik.

Maçın tamamını izleyebileceğim bir site var mı

Sonuncu falan olmayız.Bu takım içeride bruggeyi yener.

5-3-2 olmasa PSG orta sahayı geçirtmezdi bize.

Bu takıma para lazım devre arasına. Şu belhandayı satabilirmiyiz acaba ya. Marianoyu da brezilyaya beleşe postalayıp devre arası bi sağ bek ve sol açık alırız. en azından bu 2 değişikliği yapabilirsek takım level atlar

Boş yapmazsan sevinirim. Objektif olmamiz gerek. Takimi pohpohluyoruz suan ki bence buna gerek yok. Bu bize birsey kazandirmaz. Istatistikler mac kazandirmiyor. Goller kazandırıyor. Ve bunda net sıkıntı yaşıyoruz.
Nasil bi oyun bekliyordun ve rakiplerimiz nasil oynardi sence Psg karsisinda?

reali 80 km ile 3-0 tokatlarken bize karsi 104 km kosmus pezolar. biz daha fazla kosmusuz

Senden belhanda için de bir iki cümle bekliyoruz bu durumda? Yine sahanın yıldızıydı ne de olsa.
Oyundan alinana kadarki sürede iyiydi. Ikinci yari-cikana kadar yani. Takim olarak berbat bir takimiz, belhanda tek basina takimi sirtlayacak biri degil. Adamdan messi gibi olmasini iniesta gibi olmasini falan bekleyemeyiz. Bu maci izleyip olumlu bir şey gören var mi bilmiyorum o kadar sacma bir maçtı ki bazen yaptiklarimiza kahkaha atarak güldüm o derece berbattik

Thomas Tuchel: "Devre arasında oyuncuların öz güvenini tazeledim. Galatasaray'a karşı öz güven olmadan şansınızın çok olmadığını bu ambiyans ile görüyoruz."

Tuchel: "Çok sert oynadılar. Sahada 2,5 metrelik adamlar gördüm diyebilirim. Soyunma odasında şu an yorgunluktan kalkamıyorlar. Çok yorulduk."

Tuchel: ''Maçın ilk 15 dakikasında Galatasaray'ın oyun planını çözmeye çalıştık. Çıktıkları sistemi beklemiyorduk. Gerçekten Fatih Terim zeki bir adam.'

Papen çoğu galatasaraylıdan daha iyi analiz etti bizi.Aklin yolu bir.
Bulaşıcı ve hızlı yayılan karamsarlik hastalığını bırakmamız gerekiyor taraftarlar olarak.

Nasil bi oyun bekliyordun ve rakiplerimiz nasil oynardi sence Psg karsisinda?

Cok fazla top kaybettik. Defansta cok hatalar yaptık. Ilk 90 saniye icinde ilk şutu yedik. Sonra toparladik ve dişimizi gostermeye basladik, lakin beklerin performanslari, Falcaonun ileride kaybolmasi vs. Oyun pek tatmin etmedi. Mucadele fazlasiyla etti.

Benim tek dedigim, bireysel istatistikler paylaşılıyor suan. Lakin gerçek şu ki sıfır puan ile maçtan ayrıldık. Bu bilinci kaybetmemek lazim. Hatalari gormemezlik edemeyiz. Daha iyi olacagiz evet. Ama bunun icin hatalarin teşhisi önemli

Geri
Üst Alt