Barbaros Kaplan
10 Numara!
- 15 Ocak 2012
- 10.557
- 7.022
- 1.513
Keşke bugün Real ile oynasaydık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ara transferde bek ve onyekuru tarzı kanat alma ihtimalimiz olabilir mi acaba? Su kadroda onyekuru olsa bekler bu kadar sırıtmazdı cünkü.
Falcaoya kotu diyenler bu pozisyonuda falcao baslatti cizgiden donen topada tam bi golcu dokunusu yapti ama adam sansiz zor pozisyonlari bile bize kolay gosteriyor adam .
Abartı şekilde sakatlık vs yaşamazlarsa bu sene final oynarlar gibi. Ya city ya da bunlar alacak bence kupayı.
Avuntumuz bakiyorumda yine bos istatistikler. 3 puani alan aldı ve mutlu mesut döndü Fransaya fazla tatava yapmadan. PSG net kasmadı. Bir gol atsaydik şansa durum karisabilirdi. Nzonzi sukadar top calmis. Donk bacak arasi atmış, bunlar boş iş.
Kelin bize vermedigi Banegayi tarif etmisin tam lemina Nzonzi Banega cok dengeli bi ortasaha isin defans kismi nzonzide Cift ofans ve defans Lemina b2b dedikleri Banegada araya top salan adamSorun şu çok iyi potansiyelli oyuncularımız var nzonzi seri lamina falcao babel andone ancak bunlarin yaninda aradaki bağları çok kötü pas yaparak bozan mariano ve nagatomo gibi oyuncularımız da var. birde orta sahada araya pas atabilecek selçuk gibi bir oyuncumuz olsa varya bu takım tadından yenmez.
Ben takımı fener maçında da beğendim bu maçtada beğendim.daha iyi olacağız.