Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Skor tahmini alayım lütfenBir tane büyük takımlara karşı çaresiz kalmadığımız bir maç söyleyin son 5 senede
0-4 diyorum İyi niyetle yaklaşarak.
Soruna cevap olarak...yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skor tahmini alayım lütfenBir tane büyük takımlara karşı çaresiz kalmadığımız bir maç söyleyin son 5 senede
Gol atmadan tamamlarız 3 veya fazla yeriz en iyimser tahminim buSkor tahmini alayım lütfen
0-4 diyorum İyi niyetle yaklaşarak.
Soruna cevap olarak...yok.
Son 5 senede büyük maçları bilmem de renktaş. Bu sene her maçta çaresiziz zaten. Umarım bi yerde değişir bu durum.Bir tane büyük takımlara karşı çaresiz kalmadığımız bir maç söyleyin son 5 senede
Yanlış transfer politikalarımız sürdükçe değişim zor. Belirli bir zaman sonra bocalama sürecine gireriz gibime geliyor. Gelecek vaad eden hiç bir yatırım yok kulüpte. Terim balı ile şampiyon olduk bunca sene. Terim kötü yönetse bile Türkiye standartlarına göre kötü sayılmaz, ligde bir şekilde başarılı oluyor ama Avrupa standartlarına göre çok ağır bir futbol var Türkiye'de. Türk futbolu uzun yıllardır battı batacak.Son 5 senede büyük maçları bilmem de renktaş. Bu sene her maçta çaresiziz zaten. Umarım bi yerde değişir bu durum.
Katılıyorum... bizim için olumlu yönden bakarsak büyük yatırım yapmadık okadar ffp sınırları katkısı ile ve birçok oyuncu kiralık olup bazılarının sözleşmeleri de bitiyor sene sonunda.Yanlış transfer politikalarımız sürdükçe değişim zor. Belirli bir zaman sonra bocalama sürecine gireriz gibime geliyor. Gelecek vaad eden hiç bir yatırım yok kulüpte. Terim balı ile şampiyon olduk bunca sene. Terim kötü yönetse bile Türkiye standartlarına göre kötü sayılmaz, ligde bir şekilde başarılı oluyor ama Avrupa standartlarına göre çok ağır bir futbol var Türkiye'de. Türk futbolu uzun yıllardır battı batacak.
Sizin mantık su, Galatasaray'da sistem yok kesin kaybeder / muhakkak kaybeder.
İddaa da böyle bir mantık yoktur.
Parayı koklarsın.
Bu maçta Galatasaray 3 puana çok yakın. Bugün de oranı 6.50 e inmiş bile. Neyseki inmeden yüklü girebildim.
8 lig maçında iki kez mağlup olan Paris size kalsa 7-0 falan kazanacak, şaka gibisiniz.
Boq7dik. Berkay isabetli lanetine göre bu maç 0-7 bitmeli.Sizin mantık su, Galatasaray'da sistem yok kesin kaybeder / muhakkak kaybeder.
İddaa da böyle bir mantık yoktur.
Parayı koklarsın.
Bu maçta Galatasaray 3 puana çok yakın. Bugün de oranı 6.50 e inmiş bile. Neyseki inmeden yüklü girebildim.
8 lig maçında iki kez mağlup olan Paris size kalsa 7-0 falan kazanacak, şaka gibisiniz.
İcardiyi bize ne sakliyon lan
zamaninda istedik anlasmadik ya. acisini cikarma derdinde laleBu pis bilenmiş noldu bizim alamancılar sokakta sövdüler mi adama ne
Ben dortmunda stadında saydırmıştım galibaBu pis bilenmiş noldu bizim alamancılar sokakta sövdüler mi adama ne