⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

Son 5 senede büyük maçları bilmem de renktaş. Bu sene her maçta çaresiziz zaten. Umarım bi yerde değişir bu durum.
Yanlış transfer politikalarımız sürdükçe değişim zor. Belirli bir zaman sonra bocalama sürecine gireriz gibime geliyor. Gelecek vaad eden hiç bir yatırım yok kulüpte. Terim balı ile şampiyon olduk bunca sene. Terim kötü yönetse bile Türkiye standartlarına göre kötü sayılmaz, ligde bir şekilde başarılı oluyor ama Avrupa standartlarına göre çok ağır bir futbol var Türkiye'de. Türk futbolu uzun yıllardır battı batacak.

Çok üzücü bi maç olacak bizim adımıza

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen yıl en büyük yıldızı trabzonda tutunamayan marko marin olan kızılyıldız içeride liverpool'u yendi,napoli ile berabere kaldı..
Kimse kusura bakmasın belli bir plan geliştirebilirsen bu takımlara karşı iç sahada bir direnç koyabilirsin..Öyle 3-0 yenilmek çok normal,rakip psg falan hikaye..

Sizin mantık su, Galatasaray'da sistem yok kesin kaybeder / muhakkak kaybeder.

İddaa da böyle bir mantık yoktur.

Parayı koklarsın.

Bu maçta Galatasaray 3 puana çok yakın. Bugün de oranı 6.50 e inmiş bile. Neyseki inmeden yüklü girebildim.

8 lig maçında iki kez mağlup olan Paris size kalsa 7-0 falan kazanacak, şaka gibisiniz.

Yanlış transfer politikalarımız sürdükçe değişim zor. Belirli bir zaman sonra bocalama sürecine gireriz gibime geliyor. Gelecek vaad eden hiç bir yatırım yok kulüpte. Terim balı ile şampiyon olduk bunca sene. Terim kötü yönetse bile Türkiye standartlarına göre kötü sayılmaz, ligde bir şekilde başarılı oluyor ama Avrupa standartlarına göre çok ağır bir futbol var Türkiye'de. Türk futbolu uzun yıllardır battı batacak.
Katılıyorum... bizim için olumlu yönden bakarsak büyük yatırım yapmadık okadar ffp sınırları katkısı ile ve birçok oyuncu kiralık olup bazılarının sözleşmeleri de bitiyor sene sonunda.

Donk
Selçuk
Nagatomo
Mariano
Lemina
Seri

6 tane oyuncu yükü kalkacak ki bunlardan dördü zamanlama olarak mükemmel... geç bile olabilir.

Türkiye futbolu bittik Avrupa arenası ile kıyas edersek zaten. Bir belki bizim bir şansımız çok az mevcut orta-uzun vaadede oda bazı faktörlere bağlı.

( Riva + Floryanın durumu....stad sponsoru, yeni tesisler ve önünüzde ki 3 sende en az 2 sampionluk ve şampiyonlar ligi katılımı)

Bunlar gerçekleşir ise hepsi olumlu yönde belki kurtara biliriz kendimizi.....belki!

Bunların yanında kulübün artık o yeni tesislerde oluşacak fabrika ayarında futbol mekanizması kurulması gerekir ki istikrar sağlana bilesin

İşimiz kolay değil hemde hiç bu ortamlarda ama imkansız da değil kesinlikle.

Parayı koklarsın.

Bu maçta Galatasaray 3 puana çok yakın. Bugün de oranı 6.50 e inmiş bile. Neyseki inmeden yüklü girebildim.

8 lig maçında iki kez mağlup olan Paris size kalsa 7-0 falan kazanacak, şaka gibisiniz.
1569794333450.webp
1569794470858.webp

Parayı koklarsın.

Boq7dik. Berkay isabetli lanetine göre bu maç 0-7 bitmeli.

Hakemde brazzers aktörlerine benziyormuş biraz ha....

Ve bu mesajı tam 00:07 de atmış oldum şu an yazarken farkını vardım

İcardiyi bize ne sakliyon lan

Mbappe hiç oynamasa be bari. Zaten dimaria ile icardi yeter bize boşuna yormasın gerek yok

Geri
Üst Alt