⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

Sizin mantık su, Galatasaray'da sistem yok kesin kaybeder / muhakkak kaybeder.

İddaa da böyle bir mantık yoktur.

Parayı koklarsın.

Bu maçta Galatasaray 3 puana çok yakın. Bugün de oranı 6.50 e inmiş bile. Neyseki inmeden yüklü girebildim.

8 lig maçında iki kez mağlup olan Paris size kalsa 7-0 falan kazanacak, şaka gibisiniz.
duygu yüklü mü girdin admin

Eldeki kadro düzgün bir sistem ve oturmuş oyunla PSG'ye karşı iç sahada %30 civarı bir şansa sahip olabilirdi ama mevcut halimizle %10 şansımız bile yok diyebiliriz. En az 2 farklı skorla yeniliriz, orası kesin gibi. Ben karşı koyabileceğimizi hiç zannetmiyorum. Muhtemelen 30. dakika civarı maç bitmiş olur skor olarak. En azından fark yemeyiz diye temenni ediyorum.

Kafama takılan birçok soru var;
1. Derbiden önce Levent hoca Belhanda için "antremanda çok özveriliydi, o yüzden kadroya aldık" dedi. Bu adam antremanda ne yapıyor da bu adamların gözünü boyayabiliyor. Ya da en özverili bu adam ise bu takım antremanda ne halt yiyor?
2. Babel gerçekten hocanın istediği bi transfer mi? Ben bu kadar kafa topuna çıkmayan, pas atmayan, koşmayan bir kanat görmemiştim. Henry'e de çok sövdüm zekasız diye ama o koşuyordu. Bu bildiğin duruyor.
3. Bizim antremanlarda korner için özel bir plan uygulanıyor mu? Yani arabın açtığı bütün kornerler mi ön direğe gider. Bütün attığı paslar mı kısa ya da geriye olur. Falcao'ya bir tane mi ara pası atılmaz.
4. Dakika 70 küsürdü galiba ceza sahasına orta istatistiği gelmişti. GS 4'de 0 yazıyordu. 2 kanat 2 bekle oynuyoruz. Hepsi 1er kez orta açmış demek ki. Bu nasıl bi rezillik?
5. Geçen sene değil miydi forvetsiz çıktığımız ve giden maçta Donk - Maicon ile çift forvet yapıp döndürdüğümüz maç. Yahu dakika 90, 6 dk uzatma var biz neden forvet çıkarıp forvet alıyoruz?
6. En çok topla buluşan 3 oyuncumuzdan biri Muslera, böyle bir rezillik olamaz. Bu taktiğin sebebi ne?
Konu sadece derbi değil, 6 lig 1 süper kupa 1 CL maçı, 8 maçta da hemen hemen aynı şeyleri izledik. Ne zamana kadar?

Parayı koklarsın.

Bu maçta Galatasaray 3 puana çok yakın. Bugün de oranı 6.50 e inmiş bile. Neyseki inmeden yüklü girebildim.

8 lig maçında iki kez mağlup olan Paris size kalsa 7-0 falan kazanacak, şaka gibisiniz.

@Berkay İsabetli

Parayı koklarsın.

Vasf sanırım seni uğurlıcaz.

Parayı koklarsın.

Allah cezanı versin, şimdi sıçtık

İnsan yine bir umut bekliyor.Her zaman olduğu gibi bizi kanser eden uyuşuk bir futbol ile karşı karşıya kalacağız.En azından sistem değişikliğine gidip taraftara elle tutulur bir şey sunsunlar.Yoksa Psg bize başka bir şey sunacak.

Lemina sağ bek, Feg 10:

Muslera

Lemina Luyi Marcao Naga

Nzonzi Seri

Emre Feg Babel

Falcao

Ya da

Muslera

Lemina Luyi Marcao Naga

Emre Nzonzi Seri Babel

Falcao Andone

4-4-1-1 defansif çıksak daha mı mantıklı olur acaba? Bilemedim.

MUSLERA

MARIANO - LUYINDAMA - MARCAO - NAGATOMO

FEGHOULI - NZONZI - SERI - LEMINA

BELHANDA

FALCAO​

Sezonun belki de en iyi maçını oynadığımız Malatya maçının ilk yarısındaki kadroyu detaylı olarak analiz ettim. 4-3-3 gibi oynamışız.

_________________Muslera

Şener___Luyindama___Marcao___Nagatomo

_________________Nzonzi
_____________Seri______Ömer B.

____Adem______________________Babel
_________________Andone

2. yarıda Nagatomo çıkıp Ömer Bayram sol beke geçince yine tüm sistem çöktü. Bu kadro üzerinden gitmeliyiz. Feghouli'nin sağ açık olmadığı gün gibi aşikar. Babel de sol açıkta kötü oynadığı zaman resmen kanatsız kalıyoruz. Falcao'ya kaç maçtır kanatlardan bir tek orta gelmiyor. Şimdiye kadar en az 3 tane kafa golü atması gerekiyordu. Kornerleri ve duran topları kimin kullanacağı konusu da tam bir kargaşa bir Ömer Bayram geliyor, Belhanda oynadığında o kullanıyor, yoksa Seri kullanıyor ama hiç biri doğru düzgün bir tane orta yapamıyor.

Üstteki kadro üzerinden gidersek Andone kanat forvet şeklinde sağ açığa kaymalı. Babel kesilip yerine Ömer Bayram ya da Emre Mor'dan biri oynamalı. Sanırım bizim için en ideal kadro bu olacaktır diye düşünüyorum. 2 arapla birlikte Mariano ve Bbael bir müddet dinlendirilmeli.

_________________Muslera

Şener___Luyindama___Marcao___Nagatomo

_________________Nzonzi
__________Lemina________Seri

___Andone__________________Emre M./Ömer B.
_________________Falcao

Babel- Belhanda - Feg kesik yemeli, imkansız ama bu yapılmalı.
Muslera
Lemina (Riskli ama ) Luyi-Marcao Naga (Ömer de olur)
Emre-Nzonzi-Seri-Jimmy
Andone-Falcao

PSG basın toplantısına Thomas Tuchel ile Thiago Silva katılcak.

2019-02-26t220532z_603521649_rc168f13a3f0_rtrmadp_3_soccer-france-cup-psg-dij_0.jpg

Jimmy gereksiz oyuncu son 10 dakika bilemedin 20 dakika yarım saat falan oynar ama ilk 11 asla başlamaz, başlamamalı.

Mucadele edin yeter.

Ben puan alırız diyorum

Bakalim.

Geri
Üst Alt