Kafama takılan birçok soru var;
1. Derbiden önce Levent hoca Belhanda için "antremanda çok özveriliydi, o yüzden kadroya aldık" dedi. Bu adam antremanda ne yapıyor da bu adamların gözünü boyayabiliyor. Ya da en özverili bu adam ise bu takım antremanda ne halt yiyor?
2. Babel gerçekten hocanın istediği bi transfer mi? Ben bu kadar kafa topuna çıkmayan, pas atmayan, koşmayan bir kanat görmemiştim. Henry'e de çok sövdüm zekasız diye ama o koşuyordu. Bu bildiğin duruyor.
3. Bizim antremanlarda korner için özel bir plan uygulanıyor mu? Yani arabın açtığı bütün kornerler mi ön direğe gider. Bütün attığı paslar mı kısa ya da geriye olur. Falcao'ya bir tane mi ara pası atılmaz.
4. Dakika 70 küsürdü galiba ceza sahasına orta istatistiği gelmişti. GS 4'de 0 yazıyordu. 2 kanat 2 bekle oynuyoruz. Hepsi 1er kez orta açmış demek ki. Bu nasıl bi rezillik?
5. Geçen sene değil miydi forvetsiz çıktığımız ve giden maçta Donk - Maicon ile çift forvet yapıp döndürdüğümüz maç. Yahu dakika 90, 6 dk uzatma var biz neden forvet çıkarıp forvet alıyoruz?
6. En çok topla buluşan 3 oyuncumuzdan biri Muslera, böyle bir rezillik olamaz. Bu taktiğin sebebi ne?
Konu sadece derbi değil, 6 lig 1 süper kupa 1 CL maçı, 8 maçta da hemen hemen aynı şeyleri izledik. Ne zamana kadar?