⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

yok abi, sagindan bakiyorum solundan bakiyorum, altina bakiyorum üstüne göz gezdiriyorum, olmuyor, mümkünati yok bu hayvanlardan kacisin.

bence en iyisi zevk almaya bakalim.

mac 24:00 gibi bitecek, bence 24:00 gibi baslamasi gerekti.

Akhisar--------------0-1
Denizli-------------- 2-0
Konya-------------- 1-1
Kayseri------------- 2-3
Kasımpaşa--------- 1-0
Brugge------------- 0-0
Malatya------------ 1-1
Fenerbahçe-------- 0-0

Bu sezon oynadığımız 8 maçta toplam 7 gol atmışız. Maç başına 1 gol ortalamamız dahi yok. 8 maçın 4'ünde yani yarısında hiç golümüz yok. 1 gol üstü attığımız maç sadece bir kez Kayseri maçında 3 gol atmışız onda da 2 gol yeyip 90+'da sidik zoruyla galip gelmişiz.

Bu takımın bariz olarak gol atma sorunu var ve evett hem de Falcao gibi bir golcünün varlığına rağmen. 8 maçta 6 gol yemişiz hadi kabul edilebilir düzeyde. İstatistiklerden yola çıkarsak asıl sorunumuz defansta değil, tüm sorun hücumda, gol atamamakta. Ligde 5'er golle Rize, Antalya ve Denizli'nin ardından en az gol atan takımız.

Navas

Meunier - Silva - Kimpembe - Bernat

Verratti

Herrera - Gueye

Mbappe - Icardi - Di Maria

Eskiden olsa yani 10 yıl öncesi filan rakip kim olursa olsun gelsin derdik en ufak çekinme olmazdı şimdiyse maç keşke oynanmasa ,acaba çok yermiyiz vs gibi şeyleri düşünüyoruz

Elimizde kağıt üstünde ligin en iyi kadrosu var ama beyzadeler yürümekten acizler

İçim rahat etmiyor psgye koymayınca

Bu mac boyle olmali:

Nando
Sener Luyi Marcao Nagatomo
Fegh Nzonzi Seri Omer
Andone Falcao

Omer+ Nagatomo sol tarafi kapatsin boylece+ bol bol orta. Sener sag tarafta daha defansif olsun.
Bir de Lemina in Andone out da olabilir

Kafama takılan birçok soru var;
1. Derbiden önce Levent hoca Belhanda için "antremanda çok özveriliydi, o yüzden kadroya aldık" dedi. Bu adam antremanda ne yapıyor da bu adamların gözünü boyayabiliyor. Ya da en özverili bu adam ise bu takım antremanda ne halt yiyor?
2. Babel gerçekten hocanın istediği bi transfer mi? Ben bu kadar kafa topuna çıkmayan, pas atmayan, koşmayan bir kanat görmemiştim. Henry'e de çok sövdüm zekasız diye ama o koşuyordu. Bu bildiğin duruyor.
3. Bizim antremanlarda korner için özel bir plan uygulanıyor mu? Yani arabın açtığı bütün kornerler mi ön direğe gider. Bütün attığı paslar mı kısa ya da geriye olur. Falcao'ya bir tane mi ara pası atılmaz.
4. Dakika 70 küsürdü galiba ceza sahasına orta istatistiği gelmişti. GS 4'de 0 yazıyordu. 2 kanat 2 bekle oynuyoruz. Hepsi 1er kez orta açmış demek ki. Bu nasıl bi rezillik?
5. Geçen sene değil miydi forvetsiz çıktığımız ve giden maçta Donk - Maicon ile çift forvet yapıp döndürdüğümüz maç. Yahu dakika 90, 6 dk uzatma var biz neden forvet çıkarıp forvet alıyoruz?
6. En çok topla buluşan 3 oyuncumuzdan biri Muslera, böyle bir rezillik olamaz. Bu taktiğin sebebi ne?
Konu sadece derbi değil, 6 lig 1 süper kupa 1 CL maçı, 8 maçta da hemen hemen aynı şeyleri izledik. Ne zamana kadar?
Bence mesele Belhanda'nın performansı Babel'in koşmaması değil sahada takım yok hani şunu yapamıyoruz ama bu maç şunu iyi yaptık diyebileceğim hiçbir şey yok takımda her şey çok kötü durumda. Hani Babel formsuz olup Feghouli formda olsa neyse deriz X kötü olup onun eksikliğini kapatabilecek bir Y futbolcumuz olsa tamam neyse deriz

Takımda en çok güvendiğim adam Feghouli sezon başından beri bir nane yapabildiği yok , Belhanda zaten dengesiz bir oyuncu maske ile oynayınca iyice bizim için tehlikeli hale geliyor, Babel oyundan inanılmaz kopuk, Mariano&Nagatomo ikilisini zaten eleştirmem bile bu ikili hakkında konuşurken sarf edeceğim nefese yazık, Marcao stoper olduğunu unutmuş durumda o özel yaptığı işler zaten bir kenara dursun stoper olduğunu bile unutmuş, Muslera'dan ben çok üst düzey performans beklemiyorum zaten uzun zamandır Muslera olarak kabul ettik sevdik onu ama performans olarak beklentim Fenerbahçe maçındaki gibi saçma çıkışlar yapmasın her topu taca atmasın yeter benim için artık o maç kazandıran şampiyonluk kazandıran Muslera'yı ben zaten beklemiyorum uzun yıllardır

Yani kaledeki Muslera'dan ilerideki Feghouli-Babel'e kadar hiçbir şey yolunda değil takımda işte sakar olsa da Luyindama'nın performansı iyi Nzonzi güzel Lemina fizik olarak kendine gelirse bir şeyler katar bu takıma bir de son maçlarda Seri iyiydi onun haricinde diğer oyuncular elle tutulur bir katkı veremedi henüz zaten herhangi bir taktik oyun anlayışı takım disiplini hakkında konuşamıyoruz çünkü herhangi bir taktiğimiz yok

Saha boş olsa bile Feghouli şu haliyle topu kaleye süremez.Oynamaması gereken en baş iki isim Feg ve Babel’dir.

Geri
Üst Alt