⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

Ulan tam umitsizlik kapliyor icimi,sonra o Mourinho nun arena da korkudan altina zıçmasi geliyor aklima.

takım kötü gidiyor ya yabancı sınırı hiç konuşulmuyor ne bakanı ne milletvekili ne tff bilmem neyi vs
düşünün ts başkanı bile halen 1. inönü ye bağlamadı mevzuyu

O zaman niye dalga geçiyorsun 6 lirayla!!
Bak sevgili dostum Mahir. Maksat kupon yapıp momentumu kırmak suretiyle Galatasaray'a puan kazandırmak ise ve oynadığın tutarın önemi yok ise neden 3 lira yerine 20 lira oynadın bu bir. İkincisi ise ortaya gerçekten kazanacağın ya da kaybedeceğin bir şey koyman lazım, öyle düttürü gibi paralar ortaya koyarak olmaz bu iş, bassaydın 2.500 lira o zaman olurdu bu da iki.

Üçüncü olarak ise mesajlarını ve şahsını ilgiyle takip ettiğimi belirtmek isterim.

Sizde de sonunda %90 hayal kırıklığına uğrayacağını bile bile sırf takımın başında Fatih Terim var diye her maçtan önce aptal bir umut oluyor mu?
Aynı umut bende de sürekli oluyor ama hocadan dolayı değil, başkası hoca olsaydı da taşırdım aynı umudu.

Galatasaraya güvenimiz tam ama oynadığımız futbol ümitlenmemi engelliyor..

Bak sevgili dostum Mahir. Maksat kupon yapıp momentumu kırmak suretiyle Galatasaray'a puan kazandırmak ise ve oynadığın tutarın önemi yok ise neden 3 lira yerine 20 lira oynadın bu bir. İkincisi ise ortaya gerçekten kazanacağın ya da kaybedeceğin bir şey koyman lazım, öyle düttürü gibi paralar ortaya koyarak olmaz bu iş, bassaydın 2.500 lira o zaman olurdu bu da iki.

Üçüncü olarak ise mesajlarını ve şahsını ilgiyle takip ettiğimi belirtmek isterim.

Hesabımda yüzün katı olarak 20 vardı onu aktardım Nesineye :asd: bilinçli bir tutar değil yani :D

Psg ile oynuyoruz yenilmemiz dogal. Onemli olan direnc gosterebilmek ben umitsiz degilim en azindan fark yemeyiz

Tek ümidim, 0-30 dakika arasi PsG nin bir kirmizi kart yemesi. Ama megerse avrupa maclarinda bu yönde hic sansimiz yok.

Bu akşam bu maçtan puan çıkaracağız. Neden emin olduğumu şuradan görebilirsiniz:

Ekli dosyayı görüntüle 62514
fakire fukaraya versen daha çok geri dönüşü olurdu. en azından fakire fukaraya vermek için evden aşağıya inip bi fakir bulup ona vermen sana belli bir derecede yürüyüş olarak dönecekti. nerden baksan 10 dakikanı alırdı bu da demektir ki 1000 adım. yani sağlığına faydaşı olacak aynı zamanda spor yapmış olacaktın.

şimdi ise çöpe atılan koca bi 20 tl. neler yapılırdı o parayla

Fatih Terim dünkü basın toplantısında ana stratejimizin topa daha çok sahip olmak olduğunu, rakip takımın topa sahip olma süresini kısaltmak ve topla oynamasını engellemek olduğunu söyledi.

Buraya kadar her şey güzel de Fatih Terim'in bilmediği nokta topa sahip olmak demek boş boş top çevirmek demek değil. Muslera kaleci vuruşu kullanmadan önce yarım dakika etrafına, sağına soluna bakıyor, düşünüp taşınıyor ağır çekimde topu Marcao'ya atıyor, Marcao topu Luyindama'ya veriyor, Luyindama çizgideki Mariano'yu görüyor, Mariano etrafında bir dönüp topu tekrar kaleci Muslera'ya veriyor, Muslera da bu sefer topu diğer çizgideki Nagatomo'ya atıyor, Nagatomo da topu kendine yaklaşan Nzonzi'ye veriyor, Nzonzi topu tekrardan Muslera'ya veriyor, bu arada 2-3 dakika falan geçiyor, rakip takımın forveti Muslera'ya baskı yapınca da Muslera topu uzun vurmak zorunda kalıyor, top ya taca ya da rakip takımın ayağına gidiyor.

Sonra diyoruz topa sahip olma yüzdemiz yüzde 60 bilmem kaç, rakip takımın topla oynama yüzdesi çok düşük olmasına rağmen nasıl yendi bizi deyip duruyoruz. Tabi yener adamlar biz onca eveleyip geveleyeceğimiz yerde topu adamlar kapar kapmaz 2 topla kalemizin önüne geliyor, kaleciyle karşı karşıya kalıp gol atıyor biz 90 dakika da bir kez isabetli şut çekemezken adamlar bizi eziyor. Sonra topa biz daha çok sahip olduk diye övün dur.

fakire fukaraya versen daha çok geri dönüşü olurdu. en azından fakire fukaraya vermek için evden aşağıya inip bi fakir bulup ona vermen sana belli bir derecede yürüyüş olarak dönecekti. nerden baksan 10 dakikanı alırdı bu da demektir ki 1000 adım. yani sağlığına faydaşı olacak aynı zamanda spor yapmış olacaktın.

bir duble rakı gelmiyor belki bir tek gelebilir

Marcao bruj macindaki gibi eli ayagi birbirine dolanacaksa harbiden boku yedik yaw

Şamar oğlanı yaparlar adamı

Karakter falan değil ki abi olay Prag kadro seviyesine göre baya iyi oynayan, oynatılan bi takım. Koşu mesafesinde de liderlerdi hatırladığım kadarıyla. Bizim oyuncular isterse hayatını koysun ortaya hiçbir şey değişmez asıl sıkıntılar düzelmediği sürece. Yarın da farklı bi takım izlemeyeceğiz yine kanser eden bi performans olacak. Bu da çok doğal oyuncular açısından..
Real madrid macinda
Psg 87.5 km
Madrid 80 km kosmus

Vallaha doğru soyluyorsun

Ya hoca bir maç istiyoruz yha al şu maçı sonra ne kob yerseniz yeyin

Geri
Üst Alt