Yavuz Demirbaş
Parçalı Üye
- 17 Temmuz 2010
- 4.938
- 1.285
- 2.063
Ulan tam umitsizlik kapliyor icimi,sonra o Mourinho nun arena da korkudan altina zıçmasi geliyor aklima.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 ve üst oynasaydın bari biraz daha para geçerdi eline..
Bak sevgili dostum Mahir. Maksat kupon yapıp momentumu kırmak suretiyle Galatasaray'a puan kazandırmak ise ve oynadığın tutarın önemi yok ise neden 3 lira yerine 20 lira oynadın bu bir. İkincisi ise ortaya gerçekten kazanacağın ya da kaybedeceğin bir şey koyman lazım, öyle düttürü gibi paralar ortaya koyarak olmaz bu iş, bassaydın 2.500 lira o zaman olurdu bu da iki.O zaman niye dalga geçiyorsun 6 lirayla!!
Aynı umut bende de sürekli oluyor ama hocadan dolayı değil, başkası hoca olsaydı da taşırdım aynı umudu.Sizde de sonunda %90 hayal kırıklığına uğrayacağını bile bile sırf takımın başında Fatih Terim var diye her maçtan önce aptal bir umut oluyor mu?
Bak sevgili dostum Mahir. Maksat kupon yapıp momentumu kırmak suretiyle Galatasaray'a puan kazandırmak ise ve oynadığın tutarın önemi yok ise neden 3 lira yerine 20 lira oynadın bu bir. İkincisi ise ortaya gerçekten kazanacağın ya da kaybedeceğin bir şey koyman lazım, öyle düttürü gibi paralar ortaya koyarak olmaz bu iş, bassaydın 2.500 lira o zaman olurdu bu da iki.
Üçüncü olarak ise mesajlarını ve şahsını ilgiyle takip ettiğimi belirtmek isterim.
bilinçli bir tutar değil yani ekibimizin selameti için 20 tlyi çöpe atan şahsını kutlarımBu akşam bu maçtan puan çıkaracağız. Neden emin olduğumu şuradan görebilirsiniz:
Ekli dosyayı görüntüle 62514
fakire fukaraya versen daha çok geri dönüşü olurdu. en azından fakire fukaraya vermek için evden aşağıya inip bi fakir bulup ona vermen sana belli bir derecede yürüyüş olarak dönecekti. nerden baksan 10 dakikanı alırdı bu da demektir ki 1000 adım. yani sağlığına faydaşı olacak aynı zamanda spor yapmış olacaktın.Bu akşam bu maçtan puan çıkaracağız. Neden emin olduğumu şuradan görebilirsiniz:
Ekli dosyayı görüntüle 62514
bir duble rakı gelmiyor belki bir tek gelebilirfakire fukaraya versen daha çok geri dönüşü olurdu. en azından fakire fukaraya vermek için evden aşağıya inip bi fakir bulup ona vermen sana belli bir derecede yürüyüş olarak dönecekti. nerden baksan 10 dakikanı alırdı bu da demektir ki 1000 adım. yani sağlığına faydaşı olacak aynı zamanda spor yapmış olacaktın.
şimdi ise çöpe atılan koca bi 20 tl. neler yapılırdı o parayla
Real madrid macindaKarakter falan değil ki abi olay Prag kadro seviyesine göre baya iyi oynayan, oynatılan bi takım. Koşu mesafesinde de liderlerdi hatırladığım kadarıyla. Bizim oyuncular isterse hayatını koysun ortaya hiçbir şey değişmez asıl sıkıntılar düzelmediği sürece. Yarın da farklı bi takım izlemeyeceğiz yine kanser eden bi performans olacak. Bu da çok doğal oyuncular açısından..
Vallaha doğru soyluyorsunfakire fukaraya versen daha çok geri dönüşü olurdu. en azından fakire fukaraya vermek için evden aşağıya inip bi fakir bulup ona vermen sana belli bir derecede yürüyüş olarak dönecekti. nerden baksan 10 dakikanı alırdı bu da demektir ki 1000 adım. yani sağlığına faydaşı olacak aynı zamanda spor yapmış olacaktın.
şimdi ise çöpe atılan koca bi 20 tl. neler yapılırdı o parayla