⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

Babel yetmemiş gibi kankası da ilk 11’de bugün.

skor ne olursa olsun sahaya karakter koyun

2019 yılında top oynayan bir kulüp gibi oynayın

en azından geçen seneki kızılyıldız, inter deplasmanındaki prag, reale karşı oynayan brugge akdar takım olun

sonra mağlup olsanız da bu takım bizim takım deriz

formaya ve oyuncuların bireysel kalitesine güveniyorum

teknik heyetten beklentim ise gölge etmemeleri

Kralappe 11de yok. Güzel.

Kadrodan sistemsizlik akıyor, tipik bir karambol kimin nerde oynadığının belli olmadığı bi kadro.

Donk yerine Lemina olacaktı sakatlık olmasa, sanırım 442 için karar verildi

PSGye koymaya az kaldı

Yahu Albayrak kafasına göre mi seçiyor alınacak oyuncuları ? Adam sadece görüşmeleri yapıyor. Falcao’yu bile gitti aldı işte, daha ne derdiniz var şu adamla? Herkesi eleştirmişsin, bir tane Terim eleştirisi yok. Bu oyuncuları isteyen teknik ekip. Bir zahmet doğru sistemi bulup oynatsın.

Adamlar elleri kolları bağlı olduğu halde 2 sezondur sıfır bütçeyle transfer yapıyor. Şampiyon olan takımları kuruyor. Şu anda ligin en değerli kadrosu bizde. Ama ilk kötü performansta “Albayrak’a transfer yaptırılmaz”. Üstelik bunu diyenler Falcao vs. gelince bayram edenler.

Galatasaray taraftarlarının “batıl inançları” var. Şimdi kadroda Türk oyuncu, kenarda yabancı TD olsaydı bahane hazırdı. Türkler “çete kurup” yabancı teknik adamı göndermeye çalışıyordu. Ama kadro 11 yabancı, teknik direktör Türk olunca “ latino çetesi FT’ye komplo kurdu” diyeni görmedim. Gerçeği görmemek için kafayı kuma sokan bir taraftarımız var.

Yahu terimi gömmüşüm sen hala masal anlatıyorsun.
Bu klüpde Albayrakdan daha donanımlı adamların transfer görüşmesi yapması gerekiyor.
Asıl senin gibi taraftarlar bir falcao transferiyle yelkenleri suya indiriyor.Zaten dünden razısınız senelerdir bu çapsız yönetimleri savunmaya..
Transfer sezonunda neler yaşandı.Olan biteni unutmaya dünden razısınız.
Galatasaray taraftarında batıl inanç değil sizin gibi körü körüne savunma alışkanlığı var.

Yahu fatih terimi eleştiri konusunda benim yaptığım yorumları iyi oku.
Ama bırak fatih terimi şu takımın başına istediğin teknik adamı getir hiçbir halt yapamaz.

geçen senede transfer dönemlerinde şampiyonluğu vermek için elinden geleni yaptı bu beceriksiz yönetim.Ama başakşehir malına dua edelim.

Beklerimizin bu maç iyi oynaması lazım 2 tane çapa var bir zahmet çıkıp orta yapsınlar

Geri
Üst Alt