⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

Hakedene forma vermezsen başarı falan gelmez .. Donk ne alaka ? ver kardeşim Ömer Bayram'a formayı.. Emre Mor bırak bi oynasın..

Olmaz abi yine olmaz

Evimizde Konyaspor’u yarısı sakat Fenerbahçe’yi yenemedik. Hatırlatırım arkadaşlar.

3 savunma oynamayacağız ama ilk amaç gol yememek Bence kadro güzel

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kOC ölürmüsün bir macligina HAKi bize versen? Nerde ebedi dostluk? Bari Mbappeyi tutsaydik

Yahu terimi gömmüşüm sen hala masal anlatıyorsun.
Bu klüpde Albayrakdan daha donanımlı adamların transfer görüşmesi yapması gerekiyor.
Asıl senin gibi taraftarlar bir falcao transferiyle yelkenleri suya indiriyor.Zaten dünden razısınız senelerdir bu çapsız yönetimleri savunmaya..
Transfer sezonunda neler yaşandı.Olan biteni unutmaya dünden razısınız.
Galatasaray taraftarında batıl inanç değil sizin gibi körü körüne savunma alışkanlığı var.

Yahu fatih terimi eleştiri konusunda benim yaptığım yorumları iyi oku.
Ama bırak fatih terimi şu takımın başına istediğin teknik adamı getir hiçbir halt yapamaz.

geçen senede transfer dönemlerinde şampiyonluğu vermek için elinden geleni yaptı bu beceriksiz yönetim.Ama başakşehir malına dua edelim.

Transfer görüsmesini Abdurrahim Albayrak yerine daha donanimli bir yapinca ne olacak? Takim daha mi iyi top oynayacak? Sacma sapan baglantilar. Bunlar hep "batil inanc" iste.

Transferlerden memnun degilsen git bu transferlere onay veren teknik ekibi elestir. Bu yönetim arka arkaya 4 transfer sezonu 0 (sifir) bütceyle gecirmis. Ona ragmen Türkiye liginin en kaliteli kadrosunu kurmus. Oyuncular yanlissa bi zahmet teknik ekip veto etsin transferi. Onu da yönetim yapacaksa, teknik direktöre ne gerek var...

En çok zoruma giden de son 26 maçta 2 galibiyet istatistiği.

Şu forumdan 21 kişi alıp Avrupa’ya maça oynamaya götürsek gene benzer bir istatistiğimiz olurdu ama on milyonlarca Euro maaş yükü cebimizde kalırdı.

En çok zoruma giden de son 26 maçta 2 galibiyet istatistiği.

Şu forumdan 21 kişi alıp Avrupa’ya maça oynamaya götürsek gene benzer bir istatistiğimiz olurdu ama on milyonlarca Euro maaş yükü cebimizde kalırdı.

İlk paragrafına katılmamak elde değil. Açıkçası Galatasaray kalibresinde bir takımın Avrupa’da en azından yüzde 50 galibiyet oranını yakalaması lazım.

Emre Mor falan bişey yapamaz bu maçta hatta kimse bişey yapamaz şansımız yaverse ite kaka 1 puan

Bu maçtan puan alırsak grubumuzun ismi A grubu yerine "Herkesin Tuttuğu Kendine" grubu olarak düzenlenmeli.

Emre Mor oynasa ne yapacak top ayağına değmeden maç biter.

Fifa 20de bile 4 tane farklı taktik oynayabiliyorsun maç içinde ama biz 90 dk hele Cl gibi taktik savaşları olan bir yerde tek taktik(kaos futbolu) oynuyoruz fifa 99da kaldı hoca ve teknik ekip

Su kadrodan da anlasiliyor ki, hocanin hicbir oyun plani yok. Savundugu, rakip gozetmeksizin arkasinda durdugu herhangi bir oyun felsefesi yok.

Yazik, gercekten yazik.

Geri
Üst Alt