⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

Malesef bizi cok agir bir malubiyet bekliyor

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Yenilecez zaten orası belli ama bari üç dört yiyelim de şu teknik ekip bir dağılsın ya da adam olup kendine gelsin hülyalar da yaşamayı bıraksınlar

Sahte bir başarı bunların ekmeğine yağ sürer uzun dönem de yine üzülen biz oluruz

Bizimkilerden cacık olmaz da Psg yedekle falan çıkmasın bu takım için As topçuları yormam ben şahsen

Orasi öyle tabi ama öte yandan da ne zaman taraftar agiz birligiyle bir mac icin kesin fark atariz veya kesin fark yeriz derse genelde tersi cikiyor.

Ama bu sefer böyle bir olasiligin oldugunu düsünmüyorum maalesef.

Sağlam bi şamar yiyip hezimet yaşamak hayrımıza olabilir.yoksa bu takım sittin sene düzelmez

Berbat bir skor alacağız geçen yıl olduğu gibi ligde hakettiğimiz ağır mağlubiyetler cl de şak diye inecek yüzümüze leş süper lig ile kendimizi avuturken tokatlanacagiz hem geçen yıl dan kötüyüz hem de bu sene cl de first class 2 takımla aynı gruptayiz ..

Levent hoca bu takıma pasör diyor ama ben Galatasaray pasör kanat görmüyorum. babel-feghouli aldığı topları eziyor hep.
belki bu kadro pasör takım olabilir.

--------falcao-
lemina-seri-belhanda
----donk-nzonzi

PSG ye karşı inşallah bu takım çıkar amin... 8 yiyip bjk gibi olmayalım 😑 yenmeye oynayıp fark yemeye gerek yok 1 puan yeter.

3-0 yenilgiye raziyim, bukadar KORKAK oynayan takima fransanin herhangi takimi Gol manyagi yapar. InsAllah tarihi fark olmaz, gidisata bakarsak ezile ezile yenilecegiz.

1 yada 2 ay sonra ortalik yangin yerine cevirelecek.

Keske sampiyonlar ligine gitneseydik, en azindan bu rezillikleri gormeyecegiz.

Haaaa birde terim supriz sever, bu macta selcukla baslarsa sasirmam. Belki falcaoyu kadro disi birakir

Fark yemeyelim duruma getirdiler bize, terim degil baskasi olsa ana avrat duz giderdik. Son 30 yilin en kotu futbolunu oynuyuz.

Geri
Üst Alt