⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

Kaybetmeyecegimizi dusunuyorum

—————Muslera

Mariano-Luyi-Marcao-Yuto

Feghouli-Seri-Nzonzi-Belhanda

—————Andone

—————-Falcao

MUAZZAM HEMEN RTLEDİM

Valla şu anki tabloya göre fark yeriz gibi duruyor fakat Galatasaray bu ne yapacağı belli olmaz bakarsınız yeneriz mucize sayılmaz.

Sosyal medyada bakıyorum da herkes kombineleri elden çıkarma derdinde. Bu maç bayağı boş tribünlere oynanacak gibime geliyor....

Sosyal medyada bakıyorum da herkes kombineleri elden çıkarma derdinde. Bu maç bayağı boş tribünlere oynanacak gibime geliyor....
boşta bilet kalmaz

milletin maçtan ümidi olmadığı için bileti satıp kombine parasını çıkartmak bir derdi var, satamamaları durumunda maça giderler

Çıkıp adam gibi oynayin mucadele edin, yenilsek de diyelim ki helal olsun

Anderson Talisca, 39. maçında 30. golünü attı.

39 Maç | 30 Gol / 17 Asist

Ay pardon yanlış yere yazdım sahi biz de Belhanda vardı

Fiorentina nerden bulmuş forvet de oynayan cheisa yı..

Bu kadar iyi bi forveti epeydir izlememiştim..

Tonla para isterler buna..

Uzun özetini izledim deplasmanda 1-0 kazandıkları bordeux maçının. Neymar net 3 gol kaçırdı, Di Maria mpampe filanda çok kaçırdı 70 lerde golü bulunca bile hep baskın dominanttılar. Bu takım sürekli topa hakim ve pres yapıyor. Kötü fenerin baskısında topa sahip olamayan bizimkiler hem yetenekli hem baskılı psg karşısında ne yapabilir işimiz çok zor. Fatih terimin ve bizim en ağır mağlubiyeti olabilir korkunç fark var aramızda. Topla oynama oranımız yüzde 25 ve 30 olacak en fazla çoğumuz izlemeyip kapatacağız. Ben üzülürken bari para kazanayım diye 1.37 oran düşmeden yüklü oynayacam aşkta kaybedince kumarda kazanma adına.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt