⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

Lemina ve Andone aynı anda oynamalı. İkiside rakibi rahatsız edebilecek koşular yapıyor, mücadele ediyor.

Muslera

Mariano - Luyindama - Marcao - Nagatomo

Nzonzi

Lemina - Seri - Belhanda

Andone - Falcao

Lemina, Andone ve Belhanda kanatları kapatır. Bence kontrollü ve pas oyunu oynayabilecek bir kadro. Hızlı çıkışlarda Andone ve Falcao'ya ara paslarla çıkmalıyız.

Andone ve Falcao hic yan yana oynamadilar. Taktiksel yonden dediginizi anliyorum, lakin PSG gibi bir rakibe karşı ilk sefer bu dizilis ile cikmak biraz fantezi olmazmi?

Tek forvetlede sıçıyoruz o ayrı

Bence mesele Belhanda'nın performansı Babel'in koşmaması değil sahada takım yok hani şunu yapamıyoruz ama bu maç şunu iyi yaptık diyebileceğim hiçbir şey yok takımda her şey çok kötü durumda. Hani Babel formsuz olup Feghouli formda olsa neyse deriz X kötü olup onun eksikliğini kapatabilecek bir Y futbolcumuz olsa tamam neyse deriz

Takımda en çok güvendiğim adam Feghouli sezon başından beri bir nane yapabildiği yok , Belhanda zaten dengesiz bir oyuncu maske ile oynayınca iyice bizim için tehlikeli hale geliyor, Babel oyundan inanılmaz kopuk, Mariano&Nagatomo ikilisini zaten eleştirmem bile bu ikili hakkında konuşurken sarf edeceğim nefese yazık, Marcao stoper olduğunu unutmuş durumda o özel yaptığı işler zaten bir kenara dursun stoper olduğunu bile unutmuş, Muslera'dan ben çok üst düzey performans beklemiyorum zaten uzun zamandır Muslera olarak kabul ettik sevdik onu ama performans olarak beklentim Fenerbahçe maçındaki gibi saçma çıkışlar yapmasın her topu taca atmasın yeter benim için artık o maç kazandıran şampiyonluk kazandıran Muslera'yı ben zaten beklemiyorum uzun yıllardır

Yani kaledeki Muslera'dan ilerideki Feghouli-Babel'e kadar hiçbir şey yolunda değil takımda işte sakar olsa da Luyindama'nın performansı iyi Nzonzi güzel Lemina fizik olarak kendine gelirse bir şeyler katar bu takıma bir de son maçlarda Seri iyiydi onun haricinde diğer oyuncular elle tutulur bir katkı veremedi henüz zaten herhangi bir taktik oyun anlayışı takım disiplini hakkında konuşamıyoruz çünkü herhangi bir taktiğimiz yok
Ben meseleyi bu ofansif 3lünün performansı olarak görüyorum açıkçası. Sahada takım yok evet ama nasıl bir takım yok? Bizim alıştığımız, bizim istediğimiz, gerek içerde gerek dışarda yoğun pres yapan, dik oynayan, hızlı oynayan bir takım. Bu takım yok işte. Neden yok? İşte bu sorunun cevabı o ofansif 3lü'de yatıyor bana göre. Bu üçlü pres yapmıyor rakip elini kolunu sallaya sallaya geliyor. Bu üçlü defanstan top almıyor arkadakiler ne halt yiyeceklerini şaşırıyorlar. Bu üçlü topu sürekli ayağına istiyor asla koşmuyolar. Bu 3lü çok garip bi şekilde ceza sahasına girmek istemiyorlar.
Son maçlarda dikkatimi çekiyor, Muslera kale vuruşu ya da degaj yapacakken Babel ısrarla top istiyor. Top Babel'e gelince kafa topuna çıkmak yerine sırtını rakibe dayayıp topun sekmesini bekliyor. Böyle olmaz.
Taktiğimiz olmayabilir, tutmayabilir eyvallah. Ya iyi de sormazlar mı, bugün dünyadaki herhangi bir hocaya sorsak Falcao nasıldır diye bize verecekleri yanıt "Ceza sahası golcüsü" olur, Ama bakıyoruz Falcao bırak ceza sahasınıı yay üstünde bile topla buluşmuyor, çünkü arkadaki üçlü başka bişey deniyor.
Bırakalım falcao'yu, iddia ediyorum öndeki üçlüyü değiştirmeden beklere Walker-Marcelo da getirsek çok bi değişiklik olmaz.

Belhanda oynamamalıdır. Lemina-Nzonzi-Seri-Feghouli-Andone-Falcao iyidir. Ortayı üçlüyle kapatırız.

PSG Teknik Direktörü Tuchel, alabilecekleri önlemleri göstermek için Galatasaray’ın Yeni Malatyaspor, Club Brugge ve Fenerbahçe maçlarını takıma izletti. (France Football)

Gerek yoktu Tuchel reis.

PSG Teknik Direktörü Tuchel, alabilecekleri önlemleri göstermek için Galatasaray’ın Yeni Malatyaspor, Club Brugge ve Fenerbahçe maçlarını takıma izletti. (France Football)

Gerek yoktu Tuchel reis.

oyuncular hayatımızdan 4,5 saat çaldın diye ana avrat küfretmişlerdir içlerinden tuchele

Andone görünürde çift forvet gibi çıkacak ama top rakipdeyken kanatta olacak. Elbette derbide bile böyle bir şey denemeyip PSG karşısında denemek bir risk olabilir. Ama bir yerden başlamak lazım.

Bu Gueye değişik bir adam. Tam bir gizli kahraman. Onun oynamadığı 2 maçı PSG kaybetti. Savunmamız zaten sıkıntılı, baskı ile hataya zorlayabilir.

Şu kadro biraz kendi standardına çıksa hiçbir avrupa takımına kolay yem olmayız. Ama ekim ayı geldi hala takım oturacak diye bekliyoruz. Bir an önce bu kadroda ısrar ede ede alıştırmamız lazım oyunumuzu ve takımımızı. Umarım Paris Saint Germain maçında biraz karakter koyariz ve daha düzenli oynarız

#UefaŞampiyonlarLigi #RakipParisSaintGermain #AvrupaFatihi
Screenshot_20190929-154845.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben meseleyi bu ofansif 3lünün performansı olarak görüyorum açıkçası. Sahada takım yok evet ama nasıl bir takım yok? Bizim alıştığımız, bizim istediğimiz, gerek içerde gerek dışarda yoğun pres yapan, dik oynayan, hızlı oynayan bir takım. Bu takım yok işte. Neden yok? İşte bu sorunun cevabı o ofansif 3lü'de yatıyor bana göre. Bu üçlü pres yapmıyor rakip elini kolunu sallaya sallaya geliyor. Bu üçlü defanstan top almıyor arkadakiler ne halt yiyeceklerini şaşırıyorlar. Bu üçlü topu sürekli ayağına istiyor asla koşmuyolar. Bu 3lü çok garip bi şekilde ceza sahasına girmek istemiyorlar.
Son maçlarda dikkatimi çekiyor, Muslera kale vuruşu ya da degaj yapacakken Babel ısrarla top istiyor. Top Babel'e gelince kafa topuna çıkmak yerine sırtını rakibe dayayıp topun sekmesini bekliyor. Böyle olmaz.
Taktiğimiz olmayabilir, tutmayabilir eyvallah. Ya iyi de sormazlar mı, bugün dünyadaki herhangi bir hocaya sorsak Falcao nasıldır diye bize verecekleri yanıt "Ceza sahası golcüsü" olur, Ama bakıyoruz Falcao bırak ceza sahasınıı yay üstünde bile topla buluşmuyor, çünkü arkadaki üçlü başka bişey deniyor.
Bırakalım falcao'yu, iddia ediyorum öndeki üçlüyü değiştirmeden beklere Walker-Marcelo da getirsek çok bi değişiklik olmaz.
Doğrudur reis Belhanda-Babel-Feghouli üçlüsü yapması gerekenlerin çok uzağında performansları çok kötüydü hani Fenerbahçe maçının en kötü 3 oyuncusunu say deseler herhalde Babel-Feghouli ve Belhanda derim sırasıyla

Falcao'ya pozisyon hazırlayamıyorlar-kendileri gol pozisyonuna giremiyor-elle tutulur bir gol-asist katkıları yok-duran top kullanamazlar-uzaktan şutlar ile tehdit oluşturamıyorlar-hızlı değiller-çalışkan değiller-sahip oldukları yetenekleri sahaya yansıtamıyorlar

O presi sağlayacak-hızlı oynayacak-dikine mesafe kat edecek ısıran oyuncular kesinlikle Babel-Feghouli-Belhanda üçlüsü değil Fatih Hoca bunu ne zaman anlayacak bilmiyorum ama elindeki oyunculara göre bir takım çıkarmaya çalışıyor o da başarılı olmuyor Fatih Terim bildiği oyuncular ile ısıran bir takım kurması gerektiğini umarım kısa sürede anlar

Geri
Üst Alt