⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

Oyun anlayışı, antrenman eksiklikleri giderilmediği sürece 5 defans 5 orta saha 10 forvet oynasak bile değişen bir şey olmaz. Sorun dizilişte değil istediğiniz kadar oynayın dizilişle.

0-0’ı iyi oynamak CL için çok önemli.

Maça hurra baskı ile başlarsan pas pas ederler.

Mümkün mertebe uyutarak, tempoyu düşürerek, sabırlı ve duran topları efektif kullanan bir oyun oynamalıyız.

İyi futbol oynamıyoruz, haklısınız ancak Galatasaray Avrupa'da özellikle kendi sahasında kolay lokma olmaz. Nzonzi, Lemina, Falcao, oynarsa Seri, Luyindama bu oyuncuların iyi performans göstereceğini düşünüyorum. Kafa kafaya bir maç olur. Grup üçüncülüğü açısından beraberlik işimize gelir.
Oyuncu grubu henüz Galatasarayın o Avrupa ruhunu kavramayadı ki yabancı kadromuz ile bence en büyük ve belkide tek handikaplı tarafı budur.

Yerliler bunu nedense bizde olup konu Avrupa ise bunu daha iyi benimsiyor gibi.

1) 4-4-2 oynamalıyız. 4-3-3'te zaten yenilioz birşey farketmez yani.

2) Luyi ve Marcao'ya gelen her top için '' beklemeden ileri dikin '' talimatı verilmeli.

3) Pas oyunu falan hikaye. Dikine hızlı çıkmalıyız.

Belki böyle berabere kalabiliriz.

Kornerden, duran toptan, karambolden falan balına şansına bir gol bulsak da Falcao ile şöyle ilk yarıda 1-0 öne geçsek diyorum bakarsın maçı berabere bitirebiliriz bir ihtimal ve 3.lük için bu sonuç çok çok güzel olurdu. Ayrıca Avrupa'da ses getirirdi hatta tüm dünyada.

Kaybetmemiz kolay ama kazanmamız olay olur.

Oyuncu grubu henüz Galatasarayın o Avrupa ruhunu kavramayadı ki yabancı kadromuz ile bence en büyük ve belkide tek handikaplı tarafı budur.

Yerliler bunu nedense bizde olup konu Avrupa ise bunu daha iyi benimsiyor gibi.

Olsun. Şampiyonlar Ligi'nde maça çıkıyorsun, orta sahada Dünya Kupası şampiyonluğu olan Nzonzi, Juventus'ta oynamış Lemina ve Barcelona'nın bir dönem ilgilendiği Seri var. Forvetinde de Falcao. Nzonzi, Falcao ve Lemina üst düzey takımlar ve ligler görmüş. Öyle doymuş isimler de değil, yanlış olmasın. Luyindama ve Seri desek onlar bir tık daha alt seviyede kendini ispat etmiş ve Şampiyonlar Ligi'ne aç, kaliteli oyuncular. Çıkıp maçı kazanırız demiyorum ama bu oyuncular sahaya bir karakter koyarsa, en azından yenilsek de alkışlayacağımız bir takım ortaya çıkar.

Kaybedebiliriz ama başa baş oynamamız lazım.. PSG ile oynamaktan keyif alalım. 20.dakika maç bitmesin.

takımda herkes performansının zirvesine çıkarsa bu maçı yalnızca 3-4 gol yiyerek atlatabiliriz.

Ne oynadığımız belli değil ilk 10 dk golü yersek dağılırız gideriz Allah yardımcımız olsun!!

Muslera
Linnes Marcao Lyndama Süleyman
Andone Lemina Nzonzi Emre M.
Babel Falcao

Keşke şöyle bir 11 ile çıkabilseydik Takım savunma da yapar, kontraya da hızlı çıkar, isabetli ortalarla forvetler beslenir gol ve hücum sıkıntısı gider, hem de kanatlar akar.

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar umutsuz olmayalım. Ben farklı ve güzel bir oyunla herkesin şaşıracağını, psg den puan ya da puanlar alacağımızı düşünüyorum.

Neymar ve cavaninin olmaması bizim için avantaj. Di Mariaya dikkat etmemiz gerekiyor. Orta alanda top kaybı minimum olmalı bu yüzden belhanda oynamamalı. Orta alanda gerekli sertliği göstermeliyiz, bu maça seri-nzonzi-lemina üçlüsü elzemdir. Mümkünse maskeli oynamasın.

Fener maçındada olmamalıydı onun yerine andone iyi giderdi ama artık geçmişe takılmak anlamsız.

TURKCELL T70 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt