⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

Fistik gibi ruya gordum. Yine Paris ile oynuyoruz fakat bu sefer yari final 2. maci ve ilk mac orada 0 0 bitiyor. Biz burada onde 2 0 yapiyoruz sonra 3 1 sonra da 4 2 ile kazanip finale cikiyoruz fakat kimse sevinmiyor. Ben de sasiriyorum neden kimse arabayla tur atip kornaya basmiyorlar diyorum.

Rüyaların tersi çıkar derler. Demek ki 4-2 kaybedip elendikten sonra herkes arabayla tur atıp kornaya basacak sen de buna şaşırmayacaksın.

Adamlar erken maci koparmak icin gol veya goller atip üstüne yatarsa rezil bir sonuc cikmaz.

Fistik gibi ruya gordum. Yine Paris ile oynuyoruz fakat bu sefer yari final 2. maci ve ilk mac orada 0 0 bitiyor. Biz burada onde 2 0 yapiyoruz sonra 3 1 sonra da 4 2 ile kazanip finale cikiyoruz fakat kimse sevinmiyor. Ben de sasiriyorum neden kimse arabayla tur atip kornaya basmiyorlar diyorum.
Rüya aleminde ki aktörler bile inandırıcı bulmadığı için tam performans gösterememiş beli ki :(

tek isteğim ilk 20 dakika gol yemeyelim, kırmızı kart görmeyelim. E bir de 1-2 isabetli şut atarsak kafii

Brugge maçının kadrosu ile aynı olur ilk 11'deki tek değişiklik Lemina yerine Belhanda oynar. Belhanda, Fener maçında Seri'nin yerine oynamıştı. Bu maçta da Lemina'nın yerine oynar. Diğer 10 oyuncu zaten belli. Benim bildiğim Fatih Terim bu kadroyu bozmaz. Babel ile Feghouli'yi kesip Andone ve Emre Mor ya da Ömer Bayram'la başlamayı akıl etmez.

6 lirayı bozdurur bozdurur harcarsın artık, ulan ne manyak bir adam çıktın sen ya.

Mantığı anlamamış olman beni derinden yaraladı. Romanya pek yaramamış!
Mantığı anladık, psg ye oynadın bu sebeple kuponun tutmayacak ve puan ya da puanlar kazanacağız. Çok büyük oyun kurmuşsun bravo tebrikler şak şak şak alkış kıyamet falan filan. Te allahım ya

10-11 halı saha teklifi aldım az önce, belki de ömrüme 5 yıl daha eklendi. Çok şükür

Evet... are you reaaadddyyyyyyyy?

Uyuz uyuz oynamayız umarım yine. Pas pas pas(tamamı gereksiz) ——> Marcao ——>Muslera——> Taça giden top

Bunu görmek istemiyorum.

Bu akşam bu maçtan puan çıkaracağız. Neden emin olduğumu şuradan görebilirsiniz:

Ekli dosyayı görüntüle 62514

source.gif

Yokmu psg gibi City gibi zengin bir katarli bizi satin alacak?

Bende istiyorum artik sampiyonlar liginin tozunu alalim. Yoksa baska bir sekilde basarili olmamiz imkansiz gibi. Butücemiz SL icin yetmez.

Fenev balıyla 83. Dakikada ilginç bi penaltıyla 1-0 kazanırız.

Şaka şaka temizinden 5 yeriz.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Mantığı anladık, psg ye oynadın bu sebeple kuponun tutmayacak ve puan ya da puanlar kazanacağız. Çok büyük oyun kurmuşsun bravo tebrikler şak şak şak alkış kıyamet falan filan. Te allahım ya

O zaman niye dalga geçiyorsun 6 lirayla!!

Geri
Üst Alt