⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

@Hayri Cund

Hoca ben olsam orta sahayı kalabalık tutarım oraya ekstra biri lazım çunku golu yedigimiz an kaymak gibi oluruz.

Rakip zaten yeni sisteme geçti rahat oynuyorlar skora göre basıyorlar...bizim burda yapacagımız iş ilk yarıyı sıfıra kitleyip son 15 dkkda maçı çalmak olmalıdır reyiz

@Hayri Cund

Hoca ben olsam orta sahayı kalabalık tutarım oraya ekstra biri lazım çunku golu yedigimiz an kaymak gibi oluruz.

Rakip zaten yeni sisteme geçti rahat oynuyorlar skora göre basıyorlar...bizim burda yapacagımız iş ilk yarıyı sıfıra kitleyip son 15 dkkda maçı çalmak olmalıdır reyiz

no doubt...... siz ne gibi bir 11 cikarirdiniz ustat

Hoca donka ne diyorsun

Babel etkisiz eleman yedege

Fegh ve falcao ileride supported by the masked kral

Mbappeye yakın markaj ve cavaniye servet çetin-aguero vari tekmeler görmek istiyorum donk birebir aradığımız adam.

dong olabilir mantikli bir tercih heis ama ne zamandir oynamiyor. nzonz - dong 2lisi fena olmaz. babel hususunda cok katilmiom zira heriflerin sag beki 190 mi ne babel iyi guresir onla bi de herif buyuk maclarin adami bence iyi oynayacak ryan BABEL

Galatasaray taraftarı maçı konuşmuyor, heyecanlanmıyor bile. En azından bana öyle geliyor.

Iyi oynamayı geçtim, kötü oyna, ama en azından çaba göster. Ben bile maçın heyecanına giremedim hala. Sinerji lazım. Bu takıma Melo tarzı bir eleman lazım biran önce.

Istanbul’dan dün gece döndüm, 2 gecedir uykusuzum, ama maç aklıma geldikçe yinede içimden ‘ulan inşallah be’ demeden geçemiyorum, ama çok kısa sürüyor çünkü şu an ki oyunumuzun açıklaması yok. Umutlandırıp utandırıyorlar.

Sağlam oynayıp, taraftarı kazanabilirsek akşam, her şey olabilir.

Yoksa yine ‘saldır galaaatasaray’ modunda geçer maç, sonra burada taraftar eleştirilir.

dong olabilir mantikli bir tercih heis ama ne zamandir oynamiyor. nzonz - dong 2lisi fena olmaz. babel hususunda cok katilmiom zira heriflerin sag beki 190 mi ne babel iyi guresir onla bi de herif buyuk maclarin adami bence iyi oynayacak ryan BABEL

Donk gibi bir ağır vasıta en son oynaması gereken oyuncudur ustad.Herifler vızır vızır geçer valllahi.

Mac sonu hep birlikte diyecegimiz sey:

Belhanda oynasın verdiği kötü kisa paslar ile maçı kaybedersek duran topları rezalet kullanır topu ileriye taşımaz ise ki her maç bu şekilde oluyor maci kaybedersek belki hoca bazı şeylerin farkına varır şer den bir hayır doğar

Geri
Üst Alt