⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

İşte Galatasaray bu. Psg gibi milyarlık takıma karşı kafa kafaya oynadık.

Gerçek Seri bu. Müthiş oynadı. Böyle oynarsa Lemina yedek kalabilir.

Bizim ilacımız 3-5-2 👌

tam bir rezillik..İyi oynadık güzellemeleri yapmaya başlar bizim polyana taraftarlar..bu kadronun iyi oynama imkanı yok.
Tarihi farktan kurtulduk.Adamlar çok rahat galip geldi..
burada atamadıklarını fransada atar bunlar.
dua edelimde neymar cavani falan yoktu.

yorumcu bozuntusuda iyi oyun diyor.ulan adamların net pozisyonlarını saymayı unuttuum..Koca Galatasarayı ne hale soktular.

alkışlayın şerefsizler alkışlayın..
Allah bin türlü belanızı versin.
yalama ultraslan yatacak yeriniz yok..
Ne anlatıyorsun yahu karşında 600 milyon euroluk takım vardı. Orta sahalarının bir tanesi senin toplam orta sahanla eşit. Yok o yoktu bu yoktu. Takım gayet iyiydi istedi- oynadı en önemlisi golü yedikten sonra teslim olmadı. Şu oyunu türk ligine yansıttığın anda rakipsiz şampiyonluk olursun.

Gol atamıyoruz çünkü 1 kişi 5 kişi arasında boğuşup duruyor.

ofansif anlamda ciddi sorumlarimiz var

Su bekler adam gibi orta acabilseydi skor başka olurdu. Yazık oldu yapılan mücadeleye.

Bu Omer Bayramin yetenegi nedir? Topla nasil bir iliskisi vardir? Biri anlatsin ben anlayamiyorum bir turlu

Takimin mücadele gücü yüksek andone ve linnes gibi oyunculara ihtiyacı var mariano Naga biyik

Biraz kıpırdadık gibi aynen devam ligde de kimse laf etmez psg gibi takıma 1-0 yenildin diye

Emre mor ya da feghouli nzonzi seri ve leminanin yanina olmalı.beklerden biri şener olmalı.digeri de emre tasdemir

top oynadık da gol pozisyonu üretemedik yav. isabetli şut 1 tane mi ne. böylr kaynetmek iyi olmadı. ama en azından şu oyunun üstüne koyarak gidersek ilerisi için umutlu olurum.

beugge deplasmanı ve grubun 1. olacak bi favorisinden birer puan alıp 2 puanı cebe koymalıydık. kötü oldu kaybettiğimiz

top falan oynamadık. farklı bir maç mi izledik acaba. psg gol atana kadar 10 kere gol tehlikesine girdi. biz bu sürede orta sahayı bile zor geçtik. Golden sonra geri çekilince biraz daha etkili olduk ama gene de net gol pozisyonu bulamadık

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Napalım istiyosun gerçekten merak ettim reale 3 atmış takıma napalım bi anlatsana ? Psg yi de konya gibi görmeyelim artık yuh

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda ve babel ile olmsyacsgini anlamis midir acaba?

Riera ve Eboue olacaktı beklerde, kalite olarak bir kaç eksiğimiz var. Nzonzi güzeldi beğendim ve andoneyi
Real madrid maçımızı hatırlatıyor 3-2 yendiğimiz, sadece goller eksik

Geri
Üst Alt