⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

Arkadaş bu maç sabaha kadar da oynansa gol atamazdık ve atamıyoruz da. Günah keçisi hep santrfor oluyor ama topu ileri taşıdığımız yok. Topa koşan yok, herkes ayağına bekliyor. Durağan bir top oynuyoruz öyle ki kağnı gibi.. sen 8 savunmacı ile çıkarsan en fazla 0-1 e razı olursun böyle. Ama ne yazık ki hala iyi oynadık deniliyor. Hayret ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Donk Nzonzi ve Seri gayet iyidi japon hiç iyi değildi Andone bu takımda yer bulmalı ...

Tamam iyi mucadele ettiler eyvallah ama kaleyi bulan sut sayısı 1. Bu ligde de boyle oluyor cozum bulmaliyiz.
Ayrica devre arasi bir sol bek bulalim

feghouli acilen toparlanmalı. geçen sezon ki halinden 1 gr eser yok

Kaç maçtır pozisyona giremiyoruz.

İyi top yaptık ama Seri’nin enfes pozisyonu dışında ben hatırlamıyorum başka.

Ceza sahasına daha fazla girilmeli. Yoksa sıkıntı sürecek.

Pozisyonsuzlugun temel sebebi forvetin arkasinda oynayan mahserin 3 atlısı Belhanda, Babel, feghouli rezilleri ile kanatlarda arkada oynayan Mariano ve Nagatomo adli pili bitikler.

Falcao cok sansiz ya gene cok zor pozisyonda vurdu kafayi tam girecekken defans cikardi Bruge macinda yan aglara takildi fenerbahce macinda super Golu 10 cm ile ofsayt oldu su sansizligini bi kirabilse

Forumda bazı art niyetlilerin ve sözde Galatasaray'lıların psg gollerine sevinmelerini görmemek için foruma girmeden maçı izledim. Bence bu kalitede takıma karşı harika oynadık FT kutlarım bir kaç hata olmasa gol de atabilirdik. Ben gurur duydum.

Geri
Üst Alt