⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

top falan oynamadık. farklı bir maç mi izledik acaba. psg gol atana kadar 10 kere gol tehlikesine girdi. biz bu sürede orta sahayı bile zor geçtik. Golden sonra geri çekilince biraz daha etkili olduk ama gene de net gol pozisyonu bulamadık

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Y h h her şeyi geçtim adamlar süre geçirmek için oyunu yavaşlattı dünyanın en pahalı 4 takımından biri bunlar

Bu takım nasıl gol atacak merak ediyorum, geçen sene 2.devrede attığımız gollerin çoğu Feghouli'nin bireysel çabalarıyla yarattığı pozisyonlardı. Takımın hücumda hiçbir planı yok. İstediğinizi diyin hocanın dönemi taaa milli takımın başındayken bitmişti zaten, Brugge maçında en azından topu tutmuştuk ama 2.yarı tek değişiklikle iyi oynayan takımı bozmuştu. Bugün de key playerını gördük yemin ediyorum ptt'ye koysan şu adamı alalım süper lige demezsin bu adamın bizim oyun kurucumuz olması gülünç ötesi bişey.

Bu oyun planı ve bu oyuncularla süper ligde bile gol atamıyoruz, kaldı ki cl de gol atıcaz. Çok durağan ve plansız top oynuyoruz. Bence bugün de rezil top oynadık ama şanslı günümüzdeydik psg atamadı.

Ligde yine kanser oyun devam edecek mi bakalım

Yahu renktaş psg büyük takım gibi oynadı ve doğal olarak boş alanda verdi.Biz o boş alanları her zamanki ggibi rezil kullandık.bu maç çok rahat farklıda bitebilirdi.
ligde hiçbirşey değişmez.
yazılacak o kadar çokşey varki yazmaktan bıktım.
Galatasaray geçmişdeki en kötü kadrosuyla bu psgyi çok rahat yenip göndermişti.
şimdi beş altılık maçı 1-0 kaybettik diye seviniyoruz.

Seri, Nzonzi, Luyindama ve Muslera’yı beğendim.

Nzonzi bence maestro gibi oynadı. Benim için maçın adamı oydu.

Fatih Terim PSG üst üste pozisyon bulurken, Belhanda ve Babel de hem defansta hem de ofansta hiç bir şey yapmazken değişiklik yapmamakla golü benim gibi izledi. Zaten yendiğimiz golde Belhanda’ya dikkat edin. Gecenin tek hayal kırıklığı Fatih hocanın maçı izlemesi gereken adımları zamanında atmamasıydı.

Babel ve Belhanda bu formayı haketmiyor. En fazla yedek olurlar. Biri 4.5 diğeri 3.5 milyon Euro alıyor. Yazık.

PSG bizim rakibimiz değil. Sonuç normal. Bu maçın hakkı da farklı mağlubiyetti rakibin pozisyonlarını göz önünde bulundurunca. Ama açıkçası bazı oyuncularımızın mücadelelerini çok beğendim.

Benim için iyi maçtı. En azından uzun süre 1-0 gitmesi ve bir umudun olması güzeldi.

Brugge’u ASY’de yenmek şart oldu yoksa üçüncülük çok zor.

Yalnız bize bariz şekilde bek lazım.
Şener bu haliyle bile Mariano'nun önünde.

Pozisyonsuzlugun temel sebebi forvetin arkasinda oynayan mahserin 3 atlısı Belhanda, Babel, feghouli rezilleri ile kanatlarda arkada oynayan Mariano ve Nagatomo adli pili bitikler.

Hepsi kötü başladı.

Toparlasa 2-3 tanesi aslında iş yapabiliriz de hızlı adam eksiği çok hissediliyor.

Linnes'in kadro disi birakilmasi affedilmez bir hata. Genc olsun taştan olsun lafi en azindan bugun icin gecerliydi.

Terim'in bazı isimlerde ısrarcı olmasından gına geldi arkadaş

Geri
Üst Alt