⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

Oyun olarak yine kötüydük ama sezonun diğer maçlarına göre iyi göründük. En azından mücadele vardı.

oynanması gerektiği gibi oynadık
Anca bu kadar
Beğendim takımı

Transfer sezonu bitmeden önce renktaslardan biri konu açmıştı. ''Kuşlara ne tavsiye edersiniz'' diye. Şu anda okurken fazlasıyla görüyorum sanki. O yüzden aynı tavsiye de bulunmak istiyorum müsadenizle.
Yuvanıza s..... gidin.

Babel' e en fazla 1+1 yıllık sözleşme verilmeliydi. Hem imza parası, hem 3 yıllık sözleşme yapmak büyük hata oldu. Şimdi böyle, iki sezon sonraki haline de 2 milyonun üstünde ücret ödeneceğini düşünmek can sıkıcı...

Psg yi sahadan silemedikleri için pozisyon verdikleri için allah ne verdiyse diye hucum yapamadiklari için beğenmedim takimi.Psg yi yen artık yani yeter bu kadar kadro var elinde

Yazik oldu. Belhanda ve Babel artik bir zahmet yedek kulubesine. Babel yine her macta oldugu gibi bugünde önemli bir firsatimizi yedi. Buna verilen paralara cok yazik hic haketmiyor. Andone hazir oldugunu belli etti kisa surede artik oynamali. Bugunku mucadelemizi begendim en büyük sorunlarimiz bekler. Devre arasi ne yapip edip bekleri yenilememiz gerekiyor.

Sürekli topu kanatlara verip,kısır ortalar yapmaktansa;Seri'nin şutunda olduğu gibi farklı varyasyonlar da daha çok denesek.Hücum oyunumuz açısından efektif olacak.

Muslera
Luyindama Donk Marcao
Linnes N'zonzi Lemina Seri Ömer
Emre(Serbest)
Falcao

Takım böyle olsa daha dengeli olurdu.

Biz Gençlerbirliği maçında bu mücadeleyi görmeyeceğimizden emin olduğumuz için bu yalancı performansa inanmıyoruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Di Maria karşı karşıya atamadı. Muslera iyi kapattı o pozisyonda.

Uzun zaman sonra rakibe taç attırmayan iyi alan daraltan konsantrasyonu çok yüksek çok istekli ve Belhanda ayısı dışında hızlı paslaşmaya çalışan bir takım gördüm . Lemina - Seri - N'zonzi muazzam üçlü olacak . Feg-Babel-Falcao toparlamalı . Marcao kötü başladı toparladı Luyindama çok iyiydi .

Takimi tebrik ederim. Şu eleştiri yapan arkadaşlar bu takım ilk golü yedikten sonra farka gidilcek takımdı. Takım müthiş bir direnç gösterdi. Tebrik etmesinde öğrenin bizim hiç bir zaman herşeyi mükemmel yapan bir takımımız olmayacak. Umarım bu oyun ve sistemi tüm sezona yayariz

Babel ve belhanda mum dikti resmen. İlk yarıdaki hızımızı kesen isimlerdi. Hele 2. yarıda babelin o pozisyonu kafayı yedirdi artık

Şener emekli marianoyu 100 e katlar şuan.En azından hızlı bindirir.Hocanın 3 kişiyi kayırdığı çok net şuanda.Aralarında 1 tek feghouliyi yedek bıraktı.Babel,Mariano,Belhandanın ilk 11 çıkması skandaldır.Açıklama yap bu belhanda benim manevi oglum de de sende rahatla bizde rahatlayalım.

Geri
Üst Alt